nikaplis
Fanka BB :)
ja na BeyonceKupiłam dzisiaj bilety na Kaske Sochacka![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
ja na BeyonceKupiłam dzisiaj bilety na Kaske Sochacka![]()
Własnie nie wiem jakie mamy nasienie. To nasz 5 cykl starań. Na podstawie tych owulakow mogę stwierdzić, że w poprzednich cyklach zaczynaliśmy maraton seksowy dość wcześnie i może plemniki już były za słabe na ten kluczowy moment (męczyłam męża prawie codziennie) i stąd te moje wątpliwości teraz czy się wstrzymać dziś czy nie.Tak, jak odpisała Lady, lepiej dziś, chyba, ze macie słabsze nasienie
Trochę wróżenie z fusów jednak, warto zbadać nasienie.Własnie nie wiem jakie mamy nasienie. To nasz 5 cykl starań. Na podstawie tych owulakow mogę stwierdzić, że w poprzednich cyklach zaczynaliśmy maraton seksowy dość wcześnie i może plemniki już były za słabe na ten kluczowy moment (męczyłam męża prawie codziennie) i stąd te moje wątpliwości teraz czy się wstrzymać dziś czy nie.
Wiem. Ustaliliśmy, że po 6 nieudanym cyklu sprawdzimy nasienie. Ale dieta i suple już wjechały.Trochę wróżenie z fusów jednak, warto zbadać nasienie.
Super, dobry planWiem. Ustaliliśmy, że po 6 nieudanym cyklu sprawdzimy nasienie. Ale dieta i suple już wjechały.
O fajnie, ze polecasz. Ja uwielbiam jej głos, wiec tak przypadkowo sprawdziłam, czy nie ma niedługo nic i jest w kwietniuByłam, polecam![]()
UwielbiamKupiłam dzisiaj bilety na Kaske Sochacka![]()
wygląda na pozytywnyTu zdjęcie do oceny
Dziękuję, teraz to na pewno coś z tego wyjdziewygląda na pozytywnymiłego molestowania męża
![]()