Elph
Fanka BB :)
Echh współczujęno on musi wstawać o 6, bo mówi, że inaczej w ogóle nie wstanie![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Echh współczujęno on musi wstawać o 6, bo mówi, że inaczej w ogóle nie wstanie![]()
a ja właśnie planuję pracować 7:30-15:30. Kiedyś tak pracowałam i lepiej mi było.Pracowałam kiedyś 7-15 (z wyboru), w ogóle to wtedy ja byłam pomysłodawczynią rozszerzenia przedziału godzinowego od 7 (wcześniej było 8-10), i wiesz, nie miałam wcale więcej czasu niż pracując potem 9-17. Teraz pracuję zwykle 8:30-16:30, dosyć optymalna opcja, tylko u mnie to jeszcze długie dojazdy niestety.
ja jak kiedyś miałam na dupie to nie mogłam z kibla wstaćDla mnie najgorsze są zakwasy brzucha jednak.
pamiętam po pierwszej rurze jak miałam zakwasy WSZĘDZIE i nie byłam w stanie klamki nacisnąć, bo miałam takie zakwasy w dłoniachja jak kiedyś miałam na dupie to nie mogłam z kibla wstać
raz wstałam, zrobiłam co musiałam i wróciłam do łóżka "czytać" - wstrzymajmy się z określaniem mnie mianem dzielnejEchh współczujęmoże małymi krokami go przestawicie, najpierw 6:15 i tak jakiś czas i potem coraz dłużej
dzielna jesteś że dotrzymujesz słowa i wstajesz do towarzystwa!
Ja właśnie skończyłam nadrabiać. Ponad 40 stron. Masakra!Nie macie litości. Nie ma mnie jeden dzień i ilość stron jest nie do nadrobienia![]()
jak tam walentynki?Nie macie litości. Nie ma mnie jeden dzień i ilość stron jest nie do nadrobienia![]()