Mrufka@@1
Fanka BB :)
Idąc Twoim tokiem rozumowania z wczoraj mam wizytę na 9:40 czyli :DWUdziesty DRUGI DRUGIEGO miesiąca roku to jest zajebista data na pierwsze USG, musi być dobrze![]()
9+4=13
1+3=4
4 podzielić przez luty =2
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Idąc Twoim tokiem rozumowania z wczoraj mam wizytę na 9:40 czyli :DWUdziesty DRUGI DRUGIEGO miesiąca roku to jest zajebista data na pierwsze USG, musi być dobrze![]()
Cytologia była super i usg piersi pod koniec roku.A cytologię kiedy ostatnio robiłaś? Wiesz że plamienia śródcykliczne CO CYKL to nie jest zdrowy objaw i powinno się to co najmniej skontrolować u gina i wdrożyć dalszą diagnostykę?
Idąc Twoim tokiem rozumowania z wczoraj mam wizytę na 9:40 czyli :
9+4=13
1+3=4
4 podzielić przez luty =2![]()
I lekarz absolutnie nic nie powiedział o plamieniach śródcyklicznych co miesiąc? Jeśli nie, to ja bym zmieniła lekarza... No każde odstępstwo od normy powinni być skontrolowane i drążone celem znalezienia przyczyny żeby nie było za późno.Cytologia była super i usg piersi pod koniec roku.
Ty chyba jesteś 10dpo dziś, dobrze pamiętam?Ja wczoraj jak widzialam cienie to zamowilam na amazon test elektroniczny żeby się cieni nie dopatrywać. Właśnie dotarł. Chciałam zrobic jutro rano ale nie wiem czy jest sens jak dziś była biel
Tak męczy. Dokładnie jak piszecie, wciąż mózg pracuje w trybie przed owu, owu, okres, seks był, nie było, sikać, nie sikać...ała okres, ale będę na robocie to mniej się będę przejmować, a jak się urządzimy to akurat będzie kolejne owu.
Czy Was też czasem już męczy myślenie w kategorii dnia cyklu???!!!!!
O to to... wciąż czekamy...normalnie liczymy i czekamy... naprawdę jak na to spojrzeć to nasze mózgi nieustająco są na tym skupionechociaż w sumie cofam, od 3 do 7dpo czekam aż będzie można sikaćale to i tak najmniej obciążający dla mnie czas, bo wiem, że już i tak nic nie zrobię.
Tak dobrze pamiętaszTy chyba jesteś 10dpo dziś, dobrze pamiętam?
Czyli on z wnętrza cipki się łączy z telefonem?tak, dokładnie tak, zwykły najzwyklejszy, nie musi mieć możliwości łączenia się przez bluetooth z aplikacją (chyba, że chcesz, oczywiście). Ja mam jakiś zwykły, za 30zl, wybrałam go, bo jest fioletowy![]()