pluto_nova
Moderator
czekaj bo nie nadążam, to taki mały pęcherzyk 16mm może pęknąć przy dwóch 20mm? I były 3 ciałka żółte?w poprzednim cyklu byłam na usg dzień przed owulacją i wtedy miałam 2 pęcherzyki po 20mm i jeden 16mm i pękły wszystkie![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
czekaj bo nie nadążam, to taki mały pęcherzyk 16mm może pęknąć przy dwóch 20mm? I były 3 ciałka żółte?w poprzednim cyklu byłam na usg dzień przed owulacją i wtedy miałam 2 pęcherzyki po 20mm i jeden 16mm i pękły wszystkie![]()
czekaj bo nie nadążam, to taki mały pęcherzyk 16mm może pęknąć przy dwóch 20mm? I były 3 ciałka żółte?@Zazuu weź chodź tu na chwilę i pomóż mi to zrozumieć, jak to jest, że faza lutealna się zmienia i tak dziwnie pękają pęcherzyki, bo ja nie ogarniam
![]()
poszły wszystkie trzy, były normalnie trzy ciałka żółte, a 7dpo prog 38,53czekaj bo nie nadążam, to taki mały pęcherzyk 16mm może pęknąć przy dwóch 20mm? I były 3 ciałka żółte?@Zazuu weź chodź tu na chwilę i pomóż mi to zrozumieć, jak to jest, że faza lutealna się zmienia i tak dziwnie pękają pęcherzyki, bo ja nie ogarniam
![]()
Możliwe, ze intencje inne, ale zawsze to później zle wychodzi. Moja przyjaciolka jak była w ciąży zaczęła plamić, usłyszała od swojej mamy, ze to przez palenie papierosów przed ciaza i ze trzeba bylo rzucić. Oczywiście intencje- oby wnuczce w brzuchu nic nie było; a wyszło: kłótnia, dodatkowy stres, awantura, ze nagle wyrzuty bo paliła przed ciaza jak miliony innych kobiet.Myślę, że jej wypowiedziane zdanie nie mialo na celu kopać leżącego, nie tyle krytyka, co raczej strach troska i lęk o zycie dziecka....![]()
I tak dziękujęTo ja nie pomogę, bo jeśli chcesz w 1 tabletce to ciężko chyba , mój bierze Babystart Fertil man i to jest w opakowaniu 120 tab, bierze się 2 rano i dwie wieczorem.Może ktoś inny ma jakiś suplement w 1 tabletce i poleci.
no dobra a to, że faza lutealna nie jest stała i lekarze nie widzą w tym problemu?Przy 18 już może pękać. Ale może być też tak, że 2 pękły następnego dnia a ten 3 za dwa dni. Tak się robi bliźniaki z dwóch tatusiow między innymi![]()
no dobra a to, że faza lutealna nie jest stała i lekarze nie widzą w tym problemu?![]()
to się ma wszystko niby wyregulować stymulacją mająca na celu ogarnięcie mojego za wysokiego estradiolu na początku cyklu i zbyt szybkiego wzrostu pęcherzykówno dobra a to, że faza lutealna nie jest stała i lekarze nie widzą w tym problemu?![]()
Mam omamy, widzę cienie na obu👁
![]()
Ja już wszędzie widzę cienie. Mam na jutro ten elektroniczny ale on ma czułość 25. Lecę do sklepu po jakieś czulszemyślałam, że tylko jadlatego nic nie pisałam - bo ja widzę te takie prześwity na każdym możliwym teście
aż mam ochotę prosić męża żeby nasikal i sprawdzę czy też widzę prześwit
tego się nie da wykluczyćGeneralnie faza lutealna jest stała. Dopuszczalne wahanie +-2 dni, ale zdarza się to rzadko. Natomiast nan teorie, że u @Bolilol ten trzeci pęcherzyk pękł później na przykład o te 2 dni i dlatego wydłużyła się faza lutealna