• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2007

• Starter tematu Starter tematu anetas
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
kiedy trzeba obnizyc lozeczko ?
Mirka nie ma jakiegoś schematu co do tego.Jak zauważasz,że młody zaczyna kombinować,podciągać się za szczebelki to wtedy.

U nas młody śpi.Ciekawe jak będzie nocka.

Aniulko
widze,że się poprawiło z kupkami.Super :tak:

Sabinko
mój mąż łączy się z Tobą w bólu.On też dziś prasuje :-D

reklama
mirka.mkm my już obniżyliśmy łóżeczko jakiś tydzień temu od kiedy Kacper stabilnie siedzi - bo on łapie sie za szczebelki w łóżeczku i próbuje podnieść dupcie wiec wole nie ryzykować

ja tez jestem za Liv :) - a jak to sie będzie odmieniać ??

Liv chyba się nie odmienia? :dry:
Lilka odmienia się?
Bo mojego Matthewa się nie odmienia :rofl2:

I jak Pusia? Kupiłaś coś na odplamianie?
Pamiętaj,żeby świerzą plame odrazu wywabiać bo później jest ciężko :tak:

Aniulko
a czy ty już widzisz jakąś akcje na dziąsełkach przy kolejnych ząbkach?
Bo u nas też marudyzm ale nic nie widze na górnych jedynkach,a to one powinny iść następne:dry:

Amandzia już smacznie śpi w swoim łóżeczku zasnęła w ciągu 15 minut:tak: :-)

Stosuję się do tej książki co Pusia podała;-)i to już nasza 4 nocka bo wcześniej to źle się za to zabraliśmy :dry:,
ale najważniejsze żeby się teraz nie poddać jak tam dobrze idzie:tak::-)

Wczoraj w nocy jak obudziła się na amciu o 2.00 myślałam że znowu będę się męczyć z usypianie a tu niespodzianka odłożyłam ją do łóżeczka i sama zasnęła, potem się obudziła o 5.00 i już nie chciała spać więc ją ubrałam wsadziłam do leżaczka do leżaczka i poszłyśmy do kuchni.....zjeść sniadanie:tak:
o 6.00 stwierdziłam że jeszcze chce mi się spać:tak: Amanda usnęła dosyć szybko i tak spałyśmy (każda w swoim łóżku) do 9.00:-D:laugh2:
Dobre dziecko dało się matce wyspać z okazji jej święta:-):-):tak:

Jutro idziemy na szczepienie więc się dowiem w końcu ile przybrało to moje maleństwo:tak::-)

Liv chyba się nie odmienia? :dry:
Lilka odmienia się?
Bo mojego Matthewa się nie odmienia :rofl2:

I jak Pusia? Kupiłaś coś na odplamianie?
Pamiętaj,żeby świerzą plame odrazu wywabiać bo później jest ciężko :tak:

Aniulko
Bo u nas też marudyzm ale nic nie widze na górnych jedynkach,a to one powinny iść następne:dry:

no właśnie taka ze mnie sklerotyczka że zapomniałam kupić coś na plamy :baffled::crazy:.
No a co do plam to lipa trochę bo mamy takie lekko dawniejsze plamki :( ale mam nadzieje że jakoś zejdzie:dry:

a ja spędzam dzień matki z żelazkiem!!!!!! normalnie tyle mi się nazbierało że masakra;/

sabina bidulko ty jedna :-D:-D
ja w niedziele rano walczylam prawie 2 godziny bo taka sterta mi sie nazbierala, juz nie mialam co wlozyc wiec nie mialam wyjscia
:sorry2::rofl2:

pusia podejrzewam ze w Norwegi sie nie odmienia tak samo jak tu w angli, tylko polska taka skomplikowana ze wszystko domienia :-)
ale jesli sie myle to lilka popraw mnie :zawstydzona/y:

anulka i jak torcik? i ta niespodzianka? :-)

Aniulko

Anineczko, nie dla mnie to nic nie widac... ale jak bylismy na szczepieniu 3 tygodnie temu, to lekarka powedzila "O juz gorne Wam beda wychodzic" ...hmmm, ale jeszcze Oskar nie dokazywal... a teraz masakra... ja juz padam na pysk. Piszcze, krzyczy, budzi sie co moment z placzem itp... A ostatnio jak byl tak nieznosny to szly dolne jedynki... Tyle, ze najpierw bylo nieznosny, potem spokoj przez kilka dni czy tydzien i potem nieznosny na maxa i zabki sie wykluly...

No prosze Aluśka.Wielkie postępy,wielkie.:-)
Ważne,że się nie poddajecie.:tak:
Ja dziś w nocy będe walczyła z jedzeniem młodego.
Bo on to w sumie w nocy je jakby chciał a nie mógł.
Zje 30-40 ml i odpływa.Tak więc dziś serwujemy wode :tak::baffled::sorry2:

mirka.mkm my już obniżyliśmy łóżeczko jakiś tydzień temu od kiedy Kacper stabilnie siedzi - bo on łapie sie za szczebelki w łóżeczku i próbuje podnieść dupcie wiec wole nie ryzykować

My obniżyliśmy w niedzielę w końcu bo skubana podciąga się i staję na nogi :szok: W niedzielę rano zrobiła nam pobudkę taką że szok stała na nogach i zaczęła się gibać do przodu nie wiele brakowało a wypadła by z łóżeczka:szok::no:

reklama

anulka i jak torcik? i ta niespodzianka? :-)

Wisienko, torcik pychotka... z bitej smietany... mmmm:-):-):-)
a co do drugiej czesci to rozmawialismy i chodzi o zlota zawieszke (medalik - np. w ksztalcie serducha) z wygrawerowanym zdjeciem (twarzyczka) Oskarka - na pamiatke 1-go Dnia Mamy... ale mezus sie dowiadywal i u nas w miesice nikt nie graweruje zdjec na zlocie... wiec trzeba to zamawiac u zlotnika i czeka sie k.3 tygoodni, musze zobaczyc jeszcze jak wyglada to w Polsce, moze przez internet zamowic... hmmm, no i porownac ceny:baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry