Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Liluś mój głosik na Liv:-)
lilka ja tez na liv
kiedy trzeba obnizyc lozeczko ?
Lilus, ja tez jestem za Liv
Wisienka, u mnie tez mezus przebiera - choc czasem jest smrodzik ze ho,ho...

ja tez jestem za Liv- a jak to sie będzie odmieniać ??
dla LivLiv chyba się nie odmienia?
Lilka odmienia się?
Bo mojego Matthewa się nie odmienia![]()

pusia podejrzewam ze w Norwegi sie nie odmienia tak samo jak tu w angli, tylko polska taka skomplikowana ze wszystko domienia :-)
ale jesli sie myle to lilka popraw mnie![]()

Anineczko, Lilus gratulacje dla Waszych Starszakow, ze juz pieluchy poszly w odstawke - dzielne dzieciaczki:-):-)

Inga była grzeczna i wreszcie zaczęła robić jakieś postępy:-) Zaczęła raczkować. Przemieszcza się w tempie błyskawicy:-) Do tego staje jak tylko poda się jej rękę. Siedzenie jej nie interesuje. Stoi pięknie, nie podtrzymuję jej, ona tylko trzyma mnie za palce:-) Staje tak śmiesznie na paluszkach:-) Do tego miała okazję spróbowac schabowego i pyzę z mięsem:-) Oczywiście pełen zachwyt i zero jakiś reakcji typu ból brzucha czy wysypka:-) Dorosły Żel pod prysznic też nie spowodował żandej reakcji alergicznej, bo mamusia zapomniała jej płynu do mycia:-)

Sabinka gratulaski dla Kacperka za ząbeczkapo drugie prawa dolna jedyneczka stuka pięknie:-) jejku jaki to bajerka dźwięk hehehehe
:-):-)Larvuniu i jak robiłaś teścik?zmienie temat...
mam dziwne uczucie od paru dni ze jestem w ciazyTo raczej nie mozliwe bo jestem na tabletkach anty...., no ale dziwne bulgotanie w brzuchu mnie zastanawiac zaczyna
i ta chec jedzenia.... gggrrrrrr no ale to, to chyba na to ze nie pale. Jutro w kazdym razie ide kupowac test, bo nie biore o stalych porach tych tabletek
![]()
kathhe mi też się co róż prawie co drugi dzień że jestem znowu w ciążylarvunia ja mam to samoz tym ze ja nie biore tabletek... i mam malego stresa.... ale zobaczymy - jakos na poczatku miesiaca powinnam mies @wiec czekam z niecierpliowoscia
bo juz mi sie sni ze mam znowu ten wielki brzuchol:-
szok:mam mega stresa...a czemu to na zamknietym
![]()

mi też jakoś teraz tęskno za @

Anitt gratulacje dla Dominkiczka za nowe umiejętnościWczoraj mielismy przelomowy dzien, Dominik nauczyl sie uderzac lapkami w co popadnie (a jeszcze ze 2 czy 3 dni temu narzekalam ze nie umie) i teraz wali we wszystko i pluska sie w wodzie
No i najwazniejsze: powiedzial MAMA
Slodko to brzmi
MOja mama mowila mi kiedys ze powiedzial mama ale ja tego nie slyszalam. No a wczoraj sama sie przekonalam
Do tej pory mowil wawa, beee, ajaajaja, iiiii i rozne tego typu dzwieki i piski, no i z miloscia powtarza baba. W sumie od malenkiego wychodzily mu dwa "slowka"; Bee i Niee
)
:-):-)
Kathhe fajny prezent dostałaś od rodzinkimnie dzis spotkala niespodzianka. Maz wzial rano mala jak tylko sie obudzila i poszli sie bawic a ja moglam pospac do 9:-):-):-)
Potem przyszli na cyca i Marysia miala w raczkach prezent dla mnie;-)dostalam od niej kurs salsy na dvdhehe sprytna ta moja corcia, wiedziala co mama chce
no i podobno rozmawiala ze swoim tatusiem i przekonala go zeby uczyl sie tanczyc razem ze mna;-)zobaczymy jak to bedzie:-)troche wspolnego ruchu nam sie przyda
ale mam kochana rodzinke:-)
;-):-)Women brawa dla Dorianka:-):-):-)Ja sie pochwale ze Dorianek znowu zaczął robić przewroty z brzuszka na plecy i na odwrót ale tylko w lewą stronę..
Anulka ładnie się mężulek postarałMusze sie pochwalic, dostalam dzis torta w ksztalcie znaku supermena, z duza litera S (bialo-czerwony) z napisem DLA SUPERMAMY Oskar... i duze rafaello... (mniam!!) no i e-karteczke, takze wzruszylam sie i jestem jaks taka szczesliwa... Cudna sprawa byc mama...:-):-):-) no i mezus mowi, ze cos wyjatkowego zamowili, ale trzeba czekac... hmmm...;-)

:-)
:-):-)Liluś Gratulacje dla MilenkiAnulka dizekujemy z Milenką :-)
ogolnie odpieluchowanie to nic fajnego i jak sobie pomysle ze jeszcze dwa razy mnei czeka.....![]()
:-):-):-)
na pewno szybko Ci pójdzie odpieluchowanie pozostałych dzieciaczków

moja oliwka od kilku dni mówi dada tata baba łełe gugu itp ale jak ją ucze mama to tylko wybucha śmiechem 

)Michalek urodzil sie z waga 3140 i 54 cm dlugosci mi nawet nie bylo dane miec tak malutkiego dziecka bo moj Szymek 4500 i 60 cm dlugosci hehehee.
Laseczki wyszła i druga jedynka!!!!!!!!!! no to mi młody prezent zrobił:-) 2 jedyneczki w jeden dzień:-) hihih

wiecie co wlasnie moj synus walnal takie kupsko ze ho hojuz z daleka wyczulam ze kupka poszla i kazalam tatusiowi isc zmienic pieluche, widzial ze cos kombinuje ale sie zgodzil, jednak jak tylko go wzial na rece i poczul te piekne zapachy to sie zawachal, no ale w koncu go przekonalam i poszedl a za minute mnie wola i prosi abym ja przebrala davidka bo on sie na to patrzec nie moze a zapach powodeuje ze ma odruchy wymiotne
wiem ze to troche smiewrdzaca sprawa ale pisze to bo jestem ciekawa jak jest z waszymi facetami, czy to tylko moj jest taki wrazliwy?
bo jak maluch byl tylko na cycu to kupka ta nie smiewrdziala i on przebieral bez problemu![]()

Hej laski:-)
Dzisiaj wróciłam z weekendu:-) Było rewelacyjnie:-) Chatka super za śmieszne pieniądze. Towarzystwo super, pogoda idealna. Wypoczęłam i zregenerowałam siły:-) Inga była grzeczna i wreszcie zaczęła robić jakieś postępy:-) Zaczęła raczkować. Przemieszcza się w tempie błyskawicy:-) Do tego staje jak tylko poda się jej rękę. Siedzenie jej nie interesuje. Stoi pięknie, nie podtrzymuję jej, ona tylko trzyma mnie za palce:-) Staje tak śmiesznie na paluszkach:-) Do tego miała okazję spróbowac schabowego i pyzę z mięsem:-) Oczywiście pełen zachwyt i zero jakiś reakcji typu ból brzucha czy wysypka:-) Dorosły Żel pod prysznic też nie spowodował żandej reakcji alergicznej, bo mamusia zapomniała jej płynu do mycia:-) Coby nie było za różowo, to w jedną i druga stronę walił mi się samochódW jedną coś tam pękło i miejscowy mechanik musiał się z tym zmierzyć a z powrotem popsuło się wszystko
Przestał gnojek jechać
Na szczęście udało mi się jakoś dotelepać do domu
Jutro spróbuję go dotransportować do mechanika a jak nie to laweta
![]()
;-)