• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Beta hcg

Hej. Czy wynik tej bety jak na 11-12 dni po owulacji nie jest za wysoki ? Do okresu jeszcze 4 dni

Załączniki

• IMG_20260617_122019.jpg
    IMG_20260617_122019.jpg
    37,2 KB · Wyświetleń: 47
reklama
Tak, wiem że jestem w ciąży. Sęk też w tym, że jej nie chce. Mam już 4 dzieci, mam 38 lat, nie chce tego dziecka. Po ostatniej ciąży miałam depresję, nie chce tego przechodzić kolejny raz bo boje się że sobie coś zrobię. Już wtedy miałam myśli samobójcze.

Tak, wiem że jestem w ciąży. Sęk też w tym, że jej nie chce. Mam już 4 dzieci, mam 38 lat, nie chce tego dziecka. Po ostatniej ciąży miałam depresję, nie chce tego przechodzić kolejny raz bo boje się że sobie coś zrobię. Już wtedy miałam myśli samobójcze.
smutne to...
Ja rok temu też się dowiedziałam o 5 ciąży, byłam zaskoczona, ale nawet przez sekundę nie pomyślałam, że go nie chcę, raczej czy dam radę. Mam +40 i cudowne piąte dziecko.
Trzymam kciuki za dobre rozwiązanie dla Ciebie.

smutne to...
Ja rok temu też się dowiedziałam o 5 ciąży, byłam zaskoczona, ale nawet przez sekundę nie pomyślałam, że go nie chcę, raczej czy dam radę. Mam +40 i cudowne piąte dziecko.
Trzymam kciuki za dobre rozwiązanie dla Ciebie.
Na samą myśl mam łzy w oczach. Czuje , że już ogarnia mnie niesamowity dół. Boje się co będzie dalej. Jestem przerażona.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry