reklama

Beta po poronieniu

Dzisiaj jesteś zapewne w trakcie owulacji 😊 Jeżeli do 3 dni wstecz współżyłaś z partnerem do szansa jest, a dzisiaj też można "poprawić", żeby zwiększyć szanse 😁
staraliśmy się w nocy no i dziś poprawimy.Po stracie dziecka strasznie zapragnęłam od razu kolejnego dziecka.Staramy sie od stycznia i nic i boje się że przegapiłam owulacje

reklama
test z góry jest z wczoraj a ten niżej z dzisiaj i widać że jest słabsza kreska...martwię się że owulacja już mnie ominęła
LH to hormon, który zmusza pęcherzyk do uwolnienia jajeczka. Tak jak pisałam, on musi gwałtownie skoczyć (tzw. pik) i opaść, żeby komórka jajowa się uwolniła. To że dzisiaj masz blady test nie znaczy że owulacja przepadła, a że poziom hormonu po skoku spada, i to jak najbardziej prawidłowa kolej rzeczy 😊

staraliśmy się w nocy no i dziś poprawimy.Po stracie dziecka strasznie zapragnęłam od razu kolejnego dziecka.Staramy sie od stycznia i nic i boje się że przegapiłam owulacje
To ja bym na Twoim miejscu udała się do ginekologa celem monitoringu owulacji. Testy mogą a wcale nie muszą jej pokazywać jakby co.
Bardzo mi przykro przez co przeszłaś- trudne doświadczenie ale mówię, najszybciej idź do ginekologa

Masz jakiegoś terapeutę?:)
Nie chcę brzmieć niedelikatnie, ale byłam w podobnej sytuacji i jednak mnie doradzano przyhamować w tym momencie, kiedy strasznie chciałam od razu zajść w kolejną ciążę. Zaszłam po pół roku, ale z perspektywy czasu wiem, że dla mojej psychiki było to za wcześnie.

Masz jakiegoś terapeutę?:)
Nie chcę brzmieć niedelikatnie, ale byłam w podobnej sytuacji i jednak mnie doradzano przyhamować w tym momencie, kiedy strasznie chciałam od razu zajść w kolejną ciążę. Zaszłam po pół roku, ale z perspektywy czasu wiem, że dla mojej psychiki było to za wcześnie.
uznałam że nie potrzebuje terapeuty

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry