reklama

beta hcg

możliwe, jeśli będzie potrzeba konsultacji z psychiatrą to zostanę pokierowana przez psychologa, ale błagam nie piszcie o tej sprawie w sposób sarkastyczny bo to napędza tylko moją paranoję :( przepraszam że jestem taka upierdliwa, wiem że potrzebuje pomocy w tej kwestii, po prostu chciałam skonsultować jeszcze ten jeden wynik :(
To po co pytasz milion razy o to samo? To się nadaje do psychiatryka już w tym momencie. Otrzymałaś pomoc, odpowiedziały Ci dziewczyny masę razy, że nie ma szans na ciąże. To po co drązysz? Myślisz, ze kolejna beta coś zmieni?

reklama
@samixx
Norma dla 17 tygodnia to wg internetu mniej więcej
8240–51793 mlU/ml
Ty masz 0.3, czyli mniej niż 1. A co dopiero porównywać to do minimum 8 tysięcy!
Znasz chyba się trochę na matematyce, prawda?
Uprawiałam też petting z moim chłopakiem 18 dni temu, dotykałam jego wilgotnych bokserek (pewnie od preejakulatu) a potem za jakieś 5/10 minut dotykalam siebie. Stąd się pojawiły u mnie wątpliwości ponownie. Jednak wiem że plemniki nie przenikają przez tkaniny. Ale no, ten wynik mnie zaniepokoił :(

Uprawiałam też petting z moim chłopakiem 18 dni temu, dotykałam jego wilgotnych bokserek (pewnie od preejakulatu) a potem za jakieś 5/10 minut dotykalam siebie. Stąd się pojawiły u mnie wątpliwości ponownie. Jednak wiem że plemniki nie przenikają przez tkaniny. Ale no, ten wynik mnie zaniepokoił :(
Wynik mniejszy niż 5 oznacza BRAK CIĄŻY.

Moim zdaniem jesteś paranoiczką i dawno powinnaś się leczyć. Dziwię się,że wcześniej nikt nie zauważył u Ciebie niepokojących objawów,że Ty nie zauważyłaś?

Skoro masz taką paranoję co do zajścia w ciążę to po co robisz takie rzeczy?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry