Tylko jak to ogarnąć ? Dzwoniłam do swojego lekarza ginekologa i on absolutnie nic nie chce przepisaćNie musisz być w ciąży, ktorej nie chcesz.
Ale na przyszłość może pomyśl o innej metodzie antykoncepcji niż testy owulacyjne
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Tylko jak to ogarnąć ? Dzwoniłam do swojego lekarza ginekologa i on absolutnie nic nie chce przepisaćNie musisz być w ciąży, ktorej nie chcesz.
Ale na przyszłość może pomyśl o innej metodzie antykoncepcji niż testy owulacyjne
Testy owulacyjne pokazują Ci dzień wcześniej, że będzie owulacja, a plemniki mogą przetrwać do 5 dni w drogach rodnych, siłą rzeczy unikając seksu w dzień pozytywnego testu nie unikasz ciąży. Wyrzut LH często jest nagły.Testów używam żeby uniknąć ciąży, czego nie rozumiesz ? Używa się ich nie tylko podczas starań
Tylko jak to ogarnąć ? Dzwoniłam do swojego lekarza ginekologa i on absolutnie nic nie chce przepisać
Nie mam więcej pytańTestów używam żeby uniknąć ciąży, czego nie rozumiesz ? Używa się ich nie tylko podczas starań
Aborcyjny dream teamTylko jak to ogarnąć ? Dzwoniłam do swojego lekarza ginekologa i on absolutnie nic nie chce przepisać
DziękujęAborcyjny dream team
Federa
Dziewuchy dziewuchom
Przychodnia abo tak.
Dziękuję![]()
Aborcyjny Dream Team
Aborcyjny Dream Team – zapewniamy wsparcie w aborcji w Polsce i za granicą, będąc częścią największej sieci pomocy aborcyjnej w Europie i wspierając tysiące osób każdego roku.adt.pl
Dziękuję![]()
Aborcyjny Dream Team
Aborcyjny Dream Team – zapewniamy wsparcie w aborcji w Polsce i za granicą, będąc częścią największej sieci pomocy aborcyjnej w Europie i wspierając tysiące osób każdego roku.adt.pl
Rozumiem takie złe samopoczucie, depresję w ciąży, po ciąży, doły i wszystko na nie. Jest to bardzo ciężki, wymagający i trudny czas. Ale.......... Jeśli nie chce się mieć dziecka, tym bardziej po takich przeżyciach, to są naprawdę skuteczne sposoby na antykoncepcję, które nie dopuszczają do zapłodnienia. Mamy XXI wiek i chyba nie jest trudno o dostanie się do lekarza i poproszenie o coś, co da nam zabezpieczenie. Szczerze, jak czytam takie historie to bierze mnie niesamowity wk urw, bo sama walczyłam o Dzieciątko, a każde poronienie było dla mnie bolesne, a było ich cztery (pierwsze w 2015 roku, urodziłam rok temu, więc chwilę to trwało). Wiem, że wiele z Was się ze mną nie zgodzi i powie, że takie prawo Autorki, że może sobie zrobić co zechce. Oczywiście, takie jej prawo i tego absolutnie nie kwestionuję. Natomiast, czytając taki post, wypowiadam się jak czuje się ktoś, kto walczył przez kupę czasu o to jedno, wymarzone Dziecko.Tak, wiem że jestem w ciąży. Sęk też w tym, że jej nie chce. Mam już 4 dzieci, mam 38 lat, nie chce tego dziecka. Po ostatniej ciąży miałam depresję, nie chce tego przechodzić kolejny raz bo boje się że sobie coś zrobię. Już wtedy miałam myśli samobójcze.
Już były tu takoe dyskusje. Albo to tematy, które powstają specjalnie, żeby dyskusję i ruch nakręcić.Rozumiem takie złe samopoczucie, depresję w ciąży, po ciąży, doły i wszystko na nie. Jest to bardzo ciężki, wymagający i trudny czas. Ale.......... Jeśli nie chce się mieć dziecka, tym bardziej po takich przeżyciach, to są naprawdę skuteczne sposoby na antykoncepcję, które nie dopuszczają do zapłodnienia. Mamy XXI wiek i chyba nie jest trudno o dostanie się do lekarza i poproszenie o coś, co da nam zabezpieczenie. Szczerze, jak czytam takie historie to bierze mnie niesamowity wk urw, bo sama walczyłam o Dzieciątko, a każde poronienie było dla mnie bolesne, a było ich cztery (pierwsze w 2015 roku, urodziłam rok temu, więc chwilę to trwało). Wiem, że wiele z Was się ze mną nie zgodzi i powie, że takie prawo Autorki, że może sobie zrobić co zechce. Oczywiście, takie jej prawo i tego absolutnie nie kwestionuję. Natomiast, czytając taki post, wypowiadam się jak czuje się ktoś, kto walczył przez kupę czasu o to jedno, wymarzone Dziecko.