Tylko jak to ogarnąć ? Dzwoniłam do swojego lekarza ginekologa i on absolutnie nic nie chce przepisaćNie musisz być w ciąży, ktorej nie chcesz.
Ale na przyszłość może pomyśl o innej metodzie antykoncepcji niż testy owulacyjne
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Tylko jak to ogarnąć ? Dzwoniłam do swojego lekarza ginekologa i on absolutnie nic nie chce przepisaćNie musisz być w ciąży, ktorej nie chcesz.
Ale na przyszłość może pomyśl o innej metodzie antykoncepcji niż testy owulacyjne
Testy owulacyjne pokazują Ci dzień wcześniej, że będzie owulacja, a plemniki mogą przetrwać do 5 dni w drogach rodnych, siłą rzeczy unikając seksu w dzień pozytywnego testu nie unikasz ciąży. Wyrzut LH często jest nagły.Testów używam żeby uniknąć ciąży, czego nie rozumiesz ? Używa się ich nie tylko podczas starań
Tylko jak to ogarnąć ? Dzwoniłam do swojego lekarza ginekologa i on absolutnie nic nie chce przepisać
Nie mam więcej pytańTestów używam żeby uniknąć ciąży, czego nie rozumiesz ? Używa się ich nie tylko podczas starań
Aborcyjny dream teamTylko jak to ogarnąć ? Dzwoniłam do swojego lekarza ginekologa i on absolutnie nic nie chce przepisać
DziękujęAborcyjny dream team
Federa
Dziewuchy dziewuchom
Przychodnia abo tak.