Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
no jakby to moj tata przeczytał,to odrazu by cie bardzo polubił na tego mlodego chlopa hehehto jeszcze "młody" chłop,najlepsze życzonka dla taty i udanej imprezki :-):-):-) ( moi rodzice są już po 60 a teściowie po 70 )

Dzien doberek:-):-)
Tak doczytalam jak to u Was panowie spisuja sie w brudnej robocie przy maluszku... to moj mezus daje rade...
Rano jak sie obudzimy, ja w lozku daje cyca Oskarkowi i schodze na dol cwiczyc, myc sie, ubierac i szykowac sniadanko... A mezus wstaje, ubiera sie, przewija Oskara, ubiera go w ciuszki naszykowane przeze mnie, potem schodzi na dol po owoc dla Oskarka (albo deserek sloiczkowy), karmi go, wyciera buzke i kladzie na mate czy do lozeczka... i schodzi do mnie po sniadanko... w dzien to glownie ja zajmuje sie Oskarem, chyba ze mezus w domku, no a wieczorem to pomagam im szykoac kapiel i ide sobie na gore, a chlopaki kapia sie, kremuja buzke, i ubieraj sami... Noca to zawsze mezus idzie po Skwarka do jego pokoiku przynosi mi go na amciu i potem odnosi... (choc wczesniej nocki byly cale bez amciu, to teraz sa jednak pobudki przez zabki...).
Takze chyba niemoge narzekac na faceta;-);-)

Anineczka, Lilka, teraz doczytałam, że odpieluchowałyście starszaki. Ogromne gratulacje:-)
Liluś Gratulacje dla Milenki:-):-):-)
nie martw się na zapasna pewno szybko Ci pójdzie odpieluchowanie pozostałych dzieciaczków
Lilka zdecydowanie 6:1 dla LIVLadne imie. A co z meskimi??
)

Kochana KArinko wszystkiego naj naj naj z okazji 2 rocznicy ślubu!:-) miłości, sexu i kasiurki:-) życzę ja:-)
lilka-jezeli chodzi o imie to ja glosuje na Liva jakie wybierzecie jak jednak bedzie chlopak??
hehe ale sie usmiałam z tymi dyskami no Lilka bedziecie mieli ohhoho
a jak zaczną sprowadzać chłopów do domu,ciekawe jaki tatus bedzie zazdrosny ehe
co do imienie to zdecydowanie LIV

:-)Lilka no dla Milici też Gratki od nas :-)