Kylyyy1408
Fanka BB :)
Według aplikacji 5+6który tydzień dzisiaj masz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Według aplikacji 5+6który tydzień dzisiaj masz?
Generalnie byłam u lekarza na początku 5 tygodnia i nie było jeszcze zarodka ale były plamienia. Przepisał duphaston, l4 na dwa tygodnie i do kontroli. Wg kalendarzy internetowych termin między 1-4. Zobaczymy co wyjdzie z tego wszystkiegoHej. Na kiedy masz termin?
A nie ma u Was opcji laparoskopii?
Rany jesteś tak silną babką, że aż niewiarygodnepamiętaj, że jesteśmy z Tobą!
Możesz mi rozjaśnić w głowie co oznaczają te magiczne 6+2, 6+4Dawaj znać @poziomka 6!
Trzymaj kciuki za Wasze bety.
Ja narazie odpuściłam sobie badanie bety, czekam na środowe usg. Narazie nie świruje, skupiałam się tylko na tym żeby dni szybko leciały żeby jak najszybciej usłyszeć to sercepóki co nadal z objawów bol piersi i ciągła chęć na szklankę wody i tyle.
Dzisiaj 6+2. W środę podczas usg będzie 6+4. Naprawdę mam nadzieje ze będzie już coś konkretnego widać.
Na którą masz wizytę w środę ? Bo ja mam na 15:30 i już czuje że cały dzień będzie stresDawaj znać @poziomka 6!
Trzymaj kciuki za Wasze bety.
Ja narazie odpuściłam sobie badanie bety, czekam na środowe usg. Narazie nie świruje, skupiałam się tylko na tym żeby dni szybko leciały żeby jak najszybciej usłyszeć to sercepóki co nadal z objawów bol piersi i ciągła chęć na szklankę wody i tyle.
Dzisiaj 6+2. W środę podczas usg będzie 6+4. Naprawdę mam nadzieje ze będzie już coś konkretnego widać.