Nie wiem kiedy miałam owulacje i czy wgl miałam. Poprostu odpuscialam ciążę jestem po kilku próbach Invitro.....
To skoro jesteś po kilku ivf to chyba wiesz, że jedyny rozsądny test to oznaczenie HCG we krwii?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Nie wiem kiedy miałam owulacje i czy wgl miałam. Poprostu odpuscialam ciążę jestem po kilku próbach Invitro.....
No nie bo ciągle nie rozumiem dlaczego zwykły test nie wykazuje ciążyTo skoro jesteś po kilku ivf to chyba wiesz, że jedyny rozsądny test to oznaczenie HCG we krwii?
To skoro jesteś po kilku ivf to chyba wiesz, że jedyny rozsądny test to oznaczenie HCG we krwii?
Bo to kawałek plastiku raz ci może wyjść raz nieHmmm no nie bo nie roz
No nie bo ciągle nie rozumiem dlaczego zwykły test nie wykazuje ciąży
A ile jesteś dpt ?Hmmm no nie bo nie roz
No nie bo ciągle nie rozumiem dlaczego zwykły test nie wykazuje ciąży
Ale ona nie miała transferu. Ludzie czytajcie ze zrozumieniem. Nawet nie wie kiedy i czy w ogóle była owulacja.A ile jesteś dpt ?
Dobra myślałam, ze teraz jest po transferze, bo pisała, ze jest po kilku próbach ivfAle ona nie miała transferu. Ludzie czytajcie ze zrozumieniem. Nawet nie wie kiedy i czy w ogóle była owulacja.