Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Tak…To Twój pierwszy raz?
Być może jedynie Cię poszarpie, poboli, a i tak nic nie wyleci.
Choć życzę Ci, by się to szybko odbyło.
Najgorsze w tym wszystkim było czekanie.
Ja mówiłam do siebie w myślach, że chcę, że TO ze mnie szybko wyleciało (specjalnie tak nazywałam, to była obrona psychiki).
Niestety, często się zdarza, że kończy się zabiegiem.
Jakby co, pisz do mnie.
Jakby do jutra nic się nie wydarzyło, to proś o zabieg. Powinni Ci dać nerkę do ewentualnego zbierania materiału- umówmy się: to jest uwłaczające.Tak…
Mam taka sama reakcje, chce żeby już było po..
U mnie i tak pewnie będzie zabieg tak mówili od początku, może nawet lepiej bo zabezpiecza próbkę do tych badań a sama nie wiem czy dałabym radę..
niestety. dlatego wyszłam z założenia, że do 20. tygodnia nie będę się czuła bezpiecznie i jedyne co kupiłam ciążowego, to adapter do pasów w aucie. i się boję każdego usg, każdego bólu podbrzusza, bo mnie dzisiaj pobolewa przedokresowo... a jeszcze dzisiaj te złe nowiny i się nakręcam.Wiem że to forum nie jest od takich spraw, ale mimo wszystko że Was nie znam , zżyłam się przez tą " chwilę" w poprzednich ciążach nie uczestniczyłam z żadnych forach, a teraz widzę co piszecie i nie zdawałam sobie sprawy jak dużo kobiet to spotyka...![]()
też mam BASO na 0.00. luzDziewczyny zrobiłam jeszcze wyniki krwi przed jutrzejszą wizytą, najbardziej bałam się glukozy a mam 87, ufff. Za to zmartwiły mnie Bazocyty, jestem wręcz przerażona że mam je na 0,0ktoś się może spotkał??? Martwi mnie to bardzo, bo reszta idealnie...
Zobacz załącznik 1512866
Dziękuję, jak to jedna kreseczka w dół potrafi doprowadzić do zawału.... Beta 90 tysięcy, mam nadzieję że jutro będzie dobrze i zobaczę serduszkoteż mam BASO na 0.00. luz![]()