Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
ale to odpada. Ona ma kilka wad nalozonych na siebie np. nie mowi R tylko L, zamiast K i G mowi T, gloske L i T mowi wystawiajac jezyk przed zeby a nie za zeby. O gloskach szumiacych to juz nie wspomne. SZ CZ RZ Z ma wielki problem. Teraz juz nawet ladnie i wyraznie mowi ale mam obawe tez ze to ja znam jej mowe i dlatego wydaje mi sie ze jest lepiej. Mam nadzieje ze jak bedzie wieksza to w koncu zrozumie jak ma jezyk ukladac do KiG.Buziaczku smaruje mu dziąsełka żelem,ale to już nawet nie pomaga!Iiwka - Najlepiej moze smaruj mu zelikiem a jak nie to dawaj na przemian nurofen z paracetamolem lub ibuprofenem , tylko pamietaj zeby nie dawac ciagle tego samego leku bo przestaje dzialac
juz niedlugo przysiega szybko zleci
a Kacperek cwaniaczekmadry chlopak widzial ze smoczek juz na nic
moze guma sie zlasowala albo zaczela byc dziwna w smaku a jaki mu kupilas teraz ? ile macie zabkow ???
:-

oby tak dalej a gdzie reszta dziewczyn ???

[/quote]
i pisz od poczatku noi koniecznnie pokaz Grzesia A jakie witaminki jej podajesz?Cześć DZiewczyny!
U nas wszystko super,wczoraj byliśmy u lekarki bo Karolince skończyły sie witaminki. Lekarka stwierdziła,że mała bardzo ładnie chodzi i pasowało by żeby chodziła bez pampersa bo one krzywią nóżki. No ale ja sobie nie wyobrażam żeby mała latała z gołą pupą po mieszkaniu i wszystko zasikała.
Karolince też ząbki dają w kość nie może jeść ani spać,a żele na nią też nie działają
Pozdrawiam Was wszystkie:-)

i co tu zrobic?
;-)poprosze wpisac mnie do tego konkursu :-);-)a jakich kosmetykow?a co trzeba zrobic? prosze o wiecej informacjiDziewczyny słyszałyście może o takim konkursie,w którym można wygrać 5000 fajnych kosmetyków i jeszcze próbki? Jak chcecie zaproszenie do niego to piszcie do mnie na maila arzana@op.pl lub arzana@wp.pl

i przed tv 
zycze milego weekendu wszystkim
:-)