MyszkaMiki30
Fanka BB :)
na szczęście wolę chodzić do pracy, którą uwielbiam niż zamulać w domu ale dziękuję za troskęto idź na l4 i siedź sobie na nim ile chcesz jakoś przeżyjemy że musimy na Ciebie pracować skoro Ty pracujesz na nasze 500+![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
na szczęście wolę chodzić do pracy, którą uwielbiam niż zamulać w domu ale dziękuję za troskęto idź na l4 i siedź sobie na nim ile chcesz jakoś przeżyjemy że musimy na Ciebie pracować skoro Ty pracujesz na nasze 500+![]()
niektórych życie jest fajniejsze w sieci bo mozna się wymadrzac i pokazywać jakim się jest znawcą od wszystkiegoJa w tym momencie odpadam z wątku bo nie będę się kopać w tej bezsensownej dyskusji![]()
Chciałabym umieć tak osądzać ludzi i wiedzieć jak się czują, co myślą, jaki jest ich stan psychiczny i jaka historiana pewno życie jest łatwiejsze jak się jest przekonanym o swojej nieomylności względem innych
![]()
Jaki jest powód zwolnienia Cię z obowiązku świadczenia pracy?nie, jestem zwolniona z obowiązku pracy
albo są na działalności, na malym ZUSie i wiedza ze l4 automatycznie nie anuluje ich zobowiązań finansowych. Byłam na l4 od 35 tc od 7 miesiaca sama siebie zwolniłam z większości obowiązków związanych z praca (ale musiałam dalej opłacać rachunku). Nie czuje się ani heroiczna ani nieodpowiedzialna mimo tego ze pracowałam mimo wykończenia fizycznego. No ale luz. L4 się należy.rozumiem, że jesteś w stanie się zwolnić z pracy i nie dostawać wynagrodzenia, bo jesteś zmęczona w ciąży tak? To co mają powiedzieć inne kobiety z takim stanem jak Twój, ale muszą do Niej chodzić, bo nie dostaną wypłaty i nie będą miały co do gara włożyć?
taki, że warunki są dla mnie nieodpowiednie w tym stanie (w ciąży mam nawracające problemy z nerkami, bo mam ruchome nerki, co od razu wiąże się z obecnością bakterii w moczu i leukocytów), przy komputerze nie mogę pracować, bo przy dłuższym siedzeniu (nawet powyżej godziny) mam migrenyJaki jest powód zwolnienia Cię z obowiązku świadczenia pracy?
Hahahaha, ale godzinami siedzieć na forum już możesztaki, że warunki są dla mnie nieodpowiednie w tym stanie (w ciąży mam nawracające problemy z nerkami, bo mam ruchome nerki, co od razu wiąże się z obecnością bakterii w moczu i leukocytów), przy komputerze nie mogę pracować, bo przy dłuższym siedzeniu (nawet powyżej godziny) mam migrenyJuż? Prześwietlone?
oooo kobieta kobiecie...Hahahaha, ale godzinami siedzieć na forum już możesztylko do pracki się biedna nie nadajesz. Tak myślałam.
no dokładnieniektórych życie jest fajniejsze w sieci bo mozna się wymadrzac i pokazywać jakim się jest znawcą od wszystkiego![]()
nie siedzę przed komputeremHahahaha, ale godzinami siedzieć na forum już możesztylko do pracki się biedna nie nadajesz. Tak myślałam.
ciesz się, że za to nie płaciszJaki jest powód zwolnienia Cię z obowiązku świadczenia pracy?