anyżowa
Fanka BB :)
Oby się nie pogorszyło i medykamenty pomogłypłukałam zatoki, coś łyknęłam i liczę na cud bo nie bardzo chcę się rozchorwać![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Oby się nie pogorszyło i medykamenty pomogłypłukałam zatoki, coś łyknęłam i liczę na cud bo nie bardzo chcę się rozchorwać![]()
Jestem chwilę przed owu jak na złość nic mnie nie łapieOstatnio snułyśmy teorię, że chore łatwiej zaciążają![]()
możemy podać sobie rękę. Zdrzemnęłam się dziś po nocy i wstałam z zawalonym gardłem, a w ogóle się na to nie zapowiadało.A ja wstałam dziś chorawięc zostaje leżing. Dobrze, że wczoraj zrobiłam 30 tysięcy kroków to czuje się usprawiedliwiona
![]()
Jestem chwilę przed owu jak na złość nic mnie nie łapie![]()
ja to samo. Wczoraj czułam się super, rano wstałam cała zawalonamożemy podać sobie rękę. Zdrzemnęłam się dziś po nocy i wstałam z zawalonym gardłem, a w ogóle się na to nie zapowiadało.![]()
Ale to wciąż po owulacji i mowiono do Ciebie w 2 osobachto po owulacji a ja jestem lada moment przed okresem![]()
pamiętajmy, że ja w tym cyklu się nie starałamAle to wciąż po owulacji i mowiono do Ciebie w 2 osobach
Siknęłaś coś ?
Dziewczyny mycie zgodnie z kierunkiem paneli to działa, 0 smug - super !!! A i tak marzę o zmianie w przyszłości paneli na jasne.
To 3 argument za siknięciem.pamiętajmy, że ja w tym cyklu się nie starałam![]()