Tralalala25
Fanka BB :)
haha, mi sie ostatnio snily pozytywne testy, ale nie ciazowe, a owulaki!! xd to juz jest zryta bania xdPowiem Wam im bliżej histerolaparo to bardziej się sram. Dzis mi się jakies inseminacje śniły. Już mi na głowę idzie![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
haha, mi sie ostatnio snily pozytywne testy, ale nie ciazowe, a owulaki!! xd to juz jest zryta bania xdPowiem Wam im bliżej histerolaparo to bardziej się sram. Dzis mi się jakies inseminacje śniły. Już mi na głowę idzie![]()
a czego się boisz? Bólu? Że coś będzie nie tak?Powiem Wam im bliżej histerolaparo to bardziej się sram. Dzis mi się jakies inseminacje śniły. Już mi na głowę idzie![]()
Wszyscy mi tak mówią, ale jednak 13 jest pechowyTo emocje... będzie dobrze️
️
![]()
a to może jakiś błąd przy aktualizacji i poprawią. Wydaje mi się, że ostatnio coś komuś tlumaczylysmy i się okazało, że nie miał tego w wersji angielskiej, a w polskiej znalazł - nie wiem czy o wykresy nie chodziło albo temperaturę. @Kotciara to nie Tobie pomagałyśmy coś znaleźć?niee, ja mam wersje premium jeszcze do sierpnia i nie ma temperatury w polskiej wersji jezykowej
a masz wykres?Ja to już czekam na okres. Jestem załamana, wkur**** i nie wiem jaka jeszczeco z tego, że był spadek temperatury, a później skok jak po skoku nawet się lekko nie podniosła tylko z 37,20°C nagle 37 równo cztery dni z rzędu, a teraz 37.20 no ale mierzone po 4 godzinach po wstaniu do łazienki, więc mogła się podnieść.. co to jednak cykl był bezowulacyjny?
![]()
Nie tak na pewno już jest. Mięśniak do usunięcia i prawdopodobnie polip na endometrium. Bólu się nie boję bo to pod pełna narkoza. Boję się, że cos spierdolą bo to jednak NFZ. Boję się powikłań. I że znów mi się spóźni okres i już mnie nie będą mieli gdzie wcisnąća czego się boisz? Bólu? Że coś będzie nie tak?
rozumiem, przykro mi, że tak się czujesz.Nie tak na pewno już jest. Mięśniak do usunięcia i prawdopodobnie polip na endometrium. Bólu się nie boję bo to pod pełna narkoza. Boję się, że cos spierdolą bo to jednak NFZ. Boję się powikłań. I że znów mi się spóźni okres i już mnie nie będą mieli gdzie wcisnąć
Czuje straszne napięcie po prostu.
Tak, dokładnie ale teraz mam wersje polską i tez mi zniknęłoa to może jakiś błąd przy aktualizacji i poprawią. Wydaje mi się, że ostatnio coś komuś tlumaczylysmy i się okazało, że nie miał tego w wersji angielskiej, a w polskiej znalazł - nie wiem czy o wykresy nie chodziło albo temperaturę. @Kotciara to nie Tobie pomagałyśmy coś znaleźć?
Coś takiegoa masz wykres?