Motylkowa!
Fanka BB :)
.
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Co jesz na keto i bez nabiału?Taaak, dużo różnych fajnych rzeczy można zrobić. U mnie problem jest taki, że nie jem też nabiału, przez co moja dieta jest bardziej ograniczona.
Przekopiowałam Ci na priv to co kiedyś pisałam jednej z dziewczyn. Nie będę tutaj tej długaśnej odpowiedzi wklejaćCo jesz na keto i bez nabiału?
Bo ja ograniczając tylko cukier i gluten miałam wrażenie, ze nie mam co zjeść i ratował mnie nabiał. Ale tez mogłabym spróbować go wyeliminować na jakis czas.
Dziękuję! pomocne i inspirującePrzekopiowałam Ci na priv to co kiedyś pisałam jednej z dziewczyn. Nie będę tutaj tej długaśnej odpowiedzi wklejać![]()
U mnie tak samo! Ja jestem bardziej mięsna i słona... a w pracy zawsze namawiają na jakieś ciasto. A że ja zazwyczaj nie biorę do pracy jedzenia, to siłą rzeczy musiałam jeść...Ja słodycze nauczyłam się jeść w pracy. Zawsze wolałam słone przekąski, chipsy, paluszki, krakersy czy orzeszki. W pracy ciągle ktoś jakieś ciastka lub ciasto przynosił i się człowiek nauczył. Pewnie nawet teraz bym mogła zrezygnować z ciastek, czekolady i lodów na rzecz owoców.
Moja doktor całkiem sensownie ze mną rozmawiała. Batoniki jako antykoncepcja, szkoda, że nie wiedziałam o tym wiele lat temu można by zaoszczędzić na innych środkach![]()
Mi tez proszę wyślijPrzekopiowałam Ci na priv to co kiedyś pisałam jednej z dziewczyn. Nie będę tutaj tej długaśnej odpowiedzi wklejać![]()
Taaak bon do rosska jest mega. Tam teraz przecież można wszystko kupićI skarpetki i gofrownicę i alko
a nie tylko krem pod oczy
![]()
Super!To od jutra! Może ktoś jeszcze dołączy?
![]()
Jaaa dołączamEfekty przysiadów widać bardzo szybko. Kiedyś rekreacyjnie trzaskałam po 150 dziennie, dupa i uda były pierwsza klasa
To może ktoś jeszcze dołączy do odwyku od cukru i słodyczy?![]()