nieznośne_poplątanie
Moderator
berneńczyk? Siostra ma i jest taki głupiutki że aż słodkia to mój pluszak
![]()
Tak, berneńczyk. Nasz też jeszcze młody i głupi. Próbujemy go okiełznać, ale bywa ciężko.
Piękny psiurek.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
berneńczyk? Siostra ma i jest taki głupiutki że aż słodkia to mój pluszak
![]()
Ja nawet nie wiem jak interpretować ten znak, bo ciężko stwierdzić kiedy miałam owulacjeNo to niech będzie ZNAK![]()
Cieszę się, że znalazłaś dobre miejsce dla siebie. Ja byłam wczoraj. Też mi bardzo pomogła. Do tej pory to były raczej takie interwencje niż psychoterapia i stoję przed decyzją, czy iść w psychoterapię. Z jednej strony szkoda mi kasy... ale z drugiej... mogłaby mi bardzo pomóc i ja lubię wszelakie terapie i zastanawianie się i nawet traktuje to jako formę rozrywki i spędzenia wartościowo wolnego czasu... ale nie wiem czy to dobry powódMatko Bosko Czestochowsko i Jezusie w Kapelusie.
Jak mi dobrze po terapii. Jak mi lżej. Za tydzień idę na drugą.
To zależy jakie to wesele i czy młodzi zwracają na coś takiego uwagę. Moja kolezanka miała na moim ślubie czarna sukienke i git. Aby ona się dobrze czuładziewczyny, chyba czarna bluzka na ślub to kiepski pomysł? Mam dwa zestawy:
1. Spódnica + czarna bluzka
2. Wzorzyste spodnie 3/4 i niebieska bluzka ;D
Właśnie to nie wesele, dlatego się zastanawiam. Ślub cywilny + obiad. Na zaproszeniu "bez eleganckich strojów"To zależy jakie to wesele i czy młodzi zwracają na coś takiego uwagę. Moja kolezanka miała na moim ślubie czarna sukienke i git. Aby ona się dobrze czuła![]()
To na luuuuzieWłaśnie to nie wesele, dlatego się zastanawiam. Ślub cywilny + obiad. Na zaproszeniu "bez eleganckich strojów"![]()
Coraz więcej kobiet chodzi w czarnych sukienkach więc bym się nie przejmowaładziewczyny, chyba czarna bluzka na ślub to kiepski pomysł? Mam dwa zestawy:
1. Spódnica + czarna bluzka
2. Wzorzyste spodnie 3/4 i niebieska bluzka ;D
Czyli to w czym jest wygodnie.Właśnie to nie wesele, dlatego się zastanawiam. Ślub cywilny + obiad. Na zaproszeniu "bez eleganckich strojów"![]()
wiesz co, nie wydaje mi się jakaś wielka, chyba ok 160m2, to raczej dość standardowa jak na dom wielkość chyba? Tyle tylko, że no jesteśmy we 2, a pomieszczeń jest więcej, więc mamy po prostu gdzie mieć np sale treningową czy bibliotekę.Jestem z Ciebie dumna
Ale pamietasz robisz to dla siebie, a nie dla mnie
Jakaś wielka macie tą chałupę![]()