Motylkowa!
Fanka BB :)
To ja jestem odludek bo nigdy w życiu nie oglądnęłam nawet jednego całego odcinka Friendsow. Sorki! Ale chyba sie nie przekonam nigdy….
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja się nie śmieję, bo Ian Somerhalder zawsze spoko.Ja ostatnio oglądałam proszę się nie śmiać
Pamiętniki wampirów![]()
Serial Czarodziejki kiedys leciał na jakimś Polsacie albo TVN xDJa jestem straszna realistka i wszelkie wampiry, SiFi do mnie nie przemawia.
Ale gdyby coś o wiedźmach, czarodziejkach, szamankach - proszę bardzo![]()
Ja teżTo ja jestem odludek bo nigdy w życiu nie oglądnęłam nawet jednego całego odcinka Friendsow. Sorki! Ale chyba sie nie przekonam nigdy….
Myślałam, że wszystkie kochały Stefanaja się nie śmieję, bo Ian Somerhalder zawsze spoko.![]()
Tak, nowy sezon. Dzisiaj skończyliśmy. Ale chała straszna. Jak się zaczął wątek gejowski z udziałem Jaskra to wymiękłam totalnie.Nowy sezon?
Zaczęliśmy, ale jakoś póki co nas nie wciągnęło, a szkoda. Bo lubię fantastykę![]()
Może oglądałaś tego z Żebrowskim?Dla mnie nie był taki zły xD
Aż tak zmęczona nie jestem żeby pojebać Zebrowskiego z CavillemTak, nowy sezon. Dzisiaj skończyliśmy. Ale chała straszna. Jak się zaczął wątek gejowski z udziałem Jaskra to wymiękłam totalnie.
Też mi szkoda. Książki są super. Biedny Cavill, tak walczył o rolę Geralta.
A ja teraz oglądam od początku Chirurgów
Może oglądałaś tego z Żebrowskim?![]()
O, Chirurgów tez ostatnio odhaczyłam. Ale przedostatni sezon dużo stracił wg mnie zbytnimi politycznymi odnośnikami.Tak, nowy sezon. Dzisiaj skończyliśmy. Ale chała straszna. Jak się zaczął wątek gejowski z udziałem Jaskra to wymiękłam totalnie.
Też mi szkoda. Książki są super. Biedny Cavill, tak walczył o rolę Geralta.
A ja teraz oglądam od początku Chirurgów
Może oglądałaś tego z Żebrowskim?![]()