Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Nie robiłam. Ale dlatego ze my robiliśmy badanie genetyczne zarodków przed transferem. Jedynie jeśli z Pappa by coś wyszło nie tak to będziemy robić pewnie Nifty. (Szczerze nie mam za bardzo zdania które z tych badań jest gorsze/lepsze z tego co czytałam to każde ma swoje plusy i minusy)@LU36, a czy robiłaś badania typu Sanco/ Harmony, Nifty w 10 tc? Jeśli tak to napisz proszę, na które się zdecydowałaś.
Ja co prawda mieszkam w Niemczech i miałam Harmony - Test. Krew pobrali 11.01 a wyniki na e-maila od mojego lekarza dostałam 19.01.Dziewczyny, ja dziś miałam usg serduszkowe i wszystko jest w porządkua tak się stresowałam tą bardzo wysoką betą. Nie mogę uwierzyć, że wreszcie się udało
przede mną wybór badania wolnego DNA, więc będę bardzo wdzięczna za info, na które się zdecydowałyście (Sanco, Sanco Plus, Nifty, Nifty Pro czy Harmony) i za polecenie lekarza do badań prenatalnych w 12 tc w Warszawie.
Lekarz dziś zasugerował Harmony, ale z drugiej strony najkrócej czeka się na wynik Sanco, bo jest robiony w Polsce i sama nie wiem![]()
Ja robiłam nifty, ale już po prenatalnych. Chciałam dokładnie konkretnie to, bo niby jest ubezpieczenie od fałszywego wyniku i dodatkowo bada też różne inne choroby. Mój lekarz zaleca robić po prenatalnych, bo jeśli wyjdzie źle prenatalne to lepiej sobie dopłacić do przyspieszonego wyniku amniopunkcji. I też wiem, że jak wysyła badanie to załącza wyniki prenatalnych. Jeszcze napiszę, bo to może tu wielu dziewczyn dotyczyć, że krew na te badania się pobiera po chyba min 24 godzinnym odstępie od heparyny. Ja nie wiedziałam i musiałam jechać następnego dnia na pobranie jeszcze razDziewczyny, ja dziś miałam usg serduszkowe i wszystko jest w porządkua tak się stresowałam tą bardzo wysoką betą. Nie mogę uwierzyć, że wreszcie się udało
przede mną wybór badania wolnego DNA, więc będę bardzo wdzięczna za info, na które się zdecydowałyście (Sanco, Sanco Plus, Nifty, Nifty Pro czy Harmony) i za polecenie lekarza do badań prenatalnych w 12 tc w Warszawie.
Lekarz dziś zasugerował Harmony, ale z drugiej strony najkrócej czeka się na wynik Sanco, bo jest robiony w Polsce i sama nie wiem![]()
W sumie za wiele nie zmieniliśmy lekarz dał tylko inne zastrzyki no i mocniej i więcejCześć, a mogę wiedzieć co zmieniliście przy drugiej stymulacji? Jakie leki brałaś? Suplementy przed? Jakąś przerwę miałaś? Ja w wieku 37, amh 2.6, 1 stym 6 zapłodnionych, 2 zarodki i oba kriotransfery na sztucznym beta 0. 2 procedura zmiana lekow I klapa. Teraz będziemy do trzeciej podchodzić i zastanawiam się co robicie ze "zaskakuje". Czy miałam kriotransfer? Na sztucznym czy naturalnym cyklu? Będę Ci wdzięczna za podzielenie się Twoja historią. Pozdrawiam
nie wiem czy oprocz tego forum gdzies jescze jestes ale na forum ovufriend jak wejdziesz na grupe reprofit ostrawa jest pelno dziewczyn po AKJa już nie mam opcji na genetycznie moje dziecko. To była ostatnia szansa
Czy jest tutaj ktoś po adopcji jajeczka do pogadania? Albo ktoś kto to musi rozważyć. Może być na priv.