Kejcik
Fanka BB :)
tak, dzięki Twojemu poleceniuSukienki z Shein ?![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
tak, dzięki Twojemu poleceniuSukienki z Shein ?![]()
ja kiedyś miałam taką sytuację, że się jebnął pan inkasent podczas odczytu i zamiast rachunek przyjść na 120 zł jak zawsze, przyszedł na 2700 zł… prąd był wówczas na nieboszczkę, właścicielkę poprzednią mieszkania i ostro musiałam kombinować żeby to odkręcićLuby właśnie ogląda faktury za prąd. Coś jest nie tak. Wychodzi, że zużyliśmy przez pół roku więcej prądu niż przez cały zeszły rok.
Moja wczoraj sprawdziła sie supertak, dzięki Twojemu poleceniu![]()
Czyli nadal można uciekaćA oto drzewo, pod które uciekłam:
Po 15 ma być beta.. zaszłam przy okazji do rosska. Mówię sobie, kupię testy i będę sobie sikać co jakiś czas. Ale po co kusić los, że będą mi potrzebne w najbliższym czasie? Stałam i się na nie gapiłam, ale ostatecznie zrezygnowałam...@Belferka jak tam u Ciebie? Czekamy na kolejny pozytywny test![]()
Mam to samo powiadomienie, że za dwa dni, w co wierzę, bo brzuch boli mnie dziś miesiączkowo.Phi. Wcale się nie rozpocznieZobacz załącznik 1544723
Pjona, mnie zamiast doła dopadł ból pleców, jestem też 11/12 dni po i temperatura w dół.... teraz boli brzuch miesiączkowo.... masakraJa zaliczam zjazd emocjonalny. 12dpo, test białe, i wkurzam się na samą siebie że nie potrafię docenić tego co już mam tylko zamulam. Ale to zdecydowanie silniejsze ode mnie![]()
Do mnie też dotarłoMam to samo powiadomienie, że za dwa dni, w co wierzę, bo brzuch boli mnie dziś miesiączkowo.