wrobelmm
Fanka BB :)
Narazie tylko 2x 2 minuty na początek i na koniec ćwiczeńooo, i to mi się podoba! A ile trzymasz?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Narazie tylko 2x 2 minuty na początek i na koniec ćwiczeńooo, i to mi się podoba! A ile trzymasz?
ale po sono czy po zwykłym z rtg?Mi moja lekarka mówiła żeby się starać jeśli nie ma plamień albo objawów infekcji.A nawet wskazane bo 3 cykle po drożności podobno dają największe szanse bo mogło się coś "przepchać"
Ja w lidlu stałam do kasy z dziećmi, teściem z tyłu. Whisky na taśmie a babka na mnie i "proszę o dowód" 32 lataJa generalnie lubię zerówki, zwłaszcza smakowe XD taka oranżadka XD
A propos pokazywania dowodu w lidlu: kupowałam dzień przed ślubem prosecco i pani mnie poprosiła o dowód (miałam wtedy 29 lat) XD
Ja miałam zwykłe, lekarz kazał się starać, żeby korzystać z tych 3 miesięcy. Owu miała być za klika dni i stwierdził, że rentgen nie zaszkodzi na tym etapieale po sono czy po zwykłym z rtg?
I tym i tym.ale po sono czy po zwykłym z rtg?
To i tak ekstra, bo miałam wiecej niz 30 a one muszą pytać tych, co wyglądają na mniej niż 30W Lidlu muszą pytać każdego, kto wygląda na mnie niż 30 latTzn. tak kiedyś było na pewno, bo też się podjarałam i mnie znajoma kierowniczka z Lidla wyprowadziła z błędu
![]()
W którym dniu cyklu będziesz robiła histeroskopie? Ja jutro muszę się umówić na przyszły tydzień na biopsjeI tym i tym.
Nawet po histerolaparoskopii jak szybko dojdę do siebie mam się starać