aurii_orelii
Fanka BB :)
Gratulację kochanaMam wyniki bety
W sobotę 92,7
Dzisiaj 305,3
Progesteron ma być dopiero pojutrze, ale już beta tak mnie cieszy!!!

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratulację kochanaMam wyniki bety
W sobotę 92,7
Dzisiaj 305,3
Progesteron ma być dopiero pojutrze, ale już beta tak mnie cieszy!!!
niektórzy nasi znajomi polecieli z przesiadką w Niemczech tego samego dnia bo musieli koniecznie. Mojemu facetowi zgubili walizkę na lotnisku, no cyrki takie, cieszę się, że już w domu jestem xdMasakra xD mojej siostrze tez odwołali, ale udało się jej przebukowac na lot do Krakowa![]()
gratulacjeDziewczyny, są wyniki![]()
Super, trzymam kciuki za przyrostDziewczyny, są wyniki![]()
Gratuluję serdecznieDziewczyny, są wyniki![]()
W jakich porach brałaś miovellę? Czytam, że stosuje się ją 3 razy dziennie?U mnie 7dc, więc jestem pełna energii i chęci do działaniaOdkąd obserwuję cykl to mam takie chwile fascynacji jak to działa. Liczę, że owu będę miała wcześniej (biorę miovelie nac), bo wypada mi w przyszły czwartek, a wyjeżdżam w środę ;D no ale dobra... na razie nie myślę o tym, tylko korzystam z najlepszych dni w cyklu
)))))))))))))))
Ja NAC brałam rano, południe i wieczór. Z tym ze po dwie tabletki, bo miały po 200mgW jakich porach brałaś miovellę? Czytam, że stosuje się ją 3 razy dziennie?