wrobelmm
Fanka BB :)
aaa to zupełnie inna bajkaJa będę mieć histerolaparoskopię![]()
W 3dc lub 4 dc
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
aaa to zupełnie inna bajkaJa będę mieć histerolaparoskopię![]()
W 3dc lub 4 dc
GratulacjeDziewczyny, są wyniki![]()
ja ostatnio tez czuje się taka wzdęta..no niestety, jadłam przez ładny kawał czasu niezdrowo, bardzo niezdrowo..dlatego postanowiłam od dziś jeść zdrowo (zrobil mi się brzuch, jakbym w 6 miesiącu była :/ ) Więc najpierw muszę zrzucić te 3 kg, które przytyłam..a potem schudnąć, te które chciałam zrzucić, zanim przytyłam te 3 kgMatko dziewczyny od kilku dni czuje się okropnie wzdęta zaraz po jedzeniu. Brzuch mam jak w 8 miesiącu. Nie wiem czy to przez to, że okres ma być za dwa dni czy co... masakra. Polećcie mi cos innego niż espumisan![]()
Jeszcze nie wstałam, a Ty mi kazesz przysiady robićweeeeź, nie poddawaj się, zrób 9x10! 10 na pewno dasz radę zrobić
uwielbiam wegańskie majonezy@Bolilol kupiłam wczoraj ten wegański majonez i jest wporzo. Nawet chłop w sałatce nie poznał tylko się podniecał jaka zajebista mi wyszła![]()
Znalazłam oferte prywatną za 30 zł za tą zwyklą.Pro biorę w tym cyklu po raz pierwszy, jeśli wysikam dwie kreski to stwierdzę ze to jej zasługaa co do NAC to osobiście uważam ze nie ma sensu przepłacać za Miovelie konkretnie, tylko wybrać innej marki
![]()
Na 100% odpuszczeniea jeszcze w temacie odpuszczenia, jak myślicie, co bardziej pomogło koleżance z fb zajść w ciążę, ODPUSZCZENIE? czy jednak utrata 30kg?![]()
Dokładnie natchnął i przypomnial mi o miovelli optymistyczny wpis @Panda91I ja też już miałam wdrażać w życie pełnoprawne odpuszczenie i co najwyżej brać kwas foliowy jak będę pamiętać, no ale… Jeszcze znalazłam w sobie jakąś motywacje, więc jeśli czujesz podobnie to czemu nie spróbować![]()