Brownie1992
Moderator
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie chciałaś się spotkać na kawie to nie wiemale wiesz, że oglądasz moje zdjęcia sprzed przytycia?![]()
ja miałam się szczepić 3 dawka w zeszlym roku w ciąży ale też się nie zdecydowałam, trochę się obawiałam. Ale po porodzie nie albie się szczepilamSzczepiła się chyba 3 razy. Już nie pamiętam, bym musiała sprawdzić. Chorowałam raz z pierwszą falą covida, drugi raz rok temu, będąc w ciąży. Moja ginekolog zalecała szczepienie w ciąży, ale się nie zdecydowałam.
trzeba utrzymywać kontakt różnymi kanałami na wypadek, gdyby forum kiedyś padłoCzy Ty wszystkich tutaj śledzisz?![]()
kiedy Ty się chciałaś ze mną spotkać i gdzie?Nie chciałaś się spotkać na kawie to nie wiem![]()
Poza tym trzeba zrobić zlot !trzeba utrzymywać kontakt różnymi kanałami na wypadek, gdyby forum kiedyś padło![]()
nad morzem!Poza tym trzeba zrobić zlot !
Ja zawsze chętnakiedy Ty się chciałaś ze mną spotkać i gdzie?![]()
Niektóre wiedzą jak wyglądają wiec no funFajny byłby taki zlot ;D i oczywiście na dzień dobry konkurs i zgadywanie po ksywkach, która to któraale byłoby śmiesznie <33