królowa_kresek😉🙃
Fanka BB :)
Ja lubię wszystkie smaki martiniJak kolega czestował męża martini ziołowym, to też powiedział, że dzięki, bo wali żywopłotem![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja lubię wszystkie smaki martiniJak kolega czestował męża martini ziołowym, to też powiedział, że dzięki, bo wali żywopłotem![]()
podziwiam, bo ja nie znoszę obrabiać mięsa.Z góry przepraszam wszystkich wegetarian![]()
No to mój mąż zawsze jak nie żywopłot , to choinka też się zdażało takie porównanieO to ja o jakimś alkoholu powiedziałam, że smakuje jak choinkaale nie pamiętam, który to był
![]()
Mój mąż ma tak samo, nic nie może być, jak cokolwiek nawet mikro żyłke wyczuje/zobaczy - nie zje.podziwiam, bo ja nie znoszę obrabiać mięsa.Wycinam każdą żyłkę, tłuste, błony i ostatecznie niewiele mięsa zostaje. I ogólnie to mięso zawsze mi śmierdzi.
![]()
Ja to jestem dziwna, bo lubie owsianke z samym mlekiem bez niczego (ani cukier ani sól), jak coś dodać to suszone morele i orzechy, najmniej lubię z bananem, ale zjem. Nie przepadam za ciepłym bananem.Ja tam wolę takie smakołyki.Owsianka z bananami i borówkami z własnego krzaczka. Opuchlizna sprawiła, że jednak noc spędzam w domu. Jedyny plus dnia dzisiejszego
.
Zobacz załącznik 1546293
Tłuszcz jest nośnikiem smaku więc nie polecam się go pozywać całkowiciepodziwiam, bo ja nie znoszę obrabiać mięsa.Wycinam każdą żyłkę, tłuste, błony i ostatecznie niewiele mięsa zostaje. I ogólnie to mięso zawsze mi śmierdzi.
![]()
można powiedzieć, że Ty jesteś nawet trochę zobowiązana by pić gin z tonikiemGin z tonikiem i cytrynką +lód .
Mój mąż mówi : " jak możesz to pić?! To smakuje jak żywopłot"![]()
ale smacznyDobrze wchodzi i jest podstępny.