Magdalena09
Fanka BB :)
nie no, liczę że 2/3h i wypad całe szczęście. Ale mam dzisiaj luźniejszy dzień a nazbierało mi się zaległości w domu.ale to taka dłuższa wizyta czy 2 godziny i wypad?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nie no, liczę że 2/3h i wypad całe szczęście. Ale mam dzisiaj luźniejszy dzień a nazbierało mi się zaległości w domu.ale to taka dłuższa wizyta czy 2 godziny i wypad?
To lepiej poopowiadać co tam się dzieje ciekawego właśnie w trudnych sprawach czy ukrytej prawdziePrzecież piszę![]()
marzą mi się Bieszczady ale trochę mamy za dalekoBieszczady, camping Tramp nad Solina.
Na razie ogladam sekrety rodzinyTo lepiej poopowiadać co tam się dzieje ciekawego właśnie w trudnych sprawach czy ukrytej prawdzie
a dajże spokój. Kiedyś ktoś mi powiedział:Ja mam dzisiaj moralniaka. Byłam wczoraj na tej integracji, piłam wino. A od rana nie mogę pozbyć się myśli, ze jestem głupia i co ja w ogóle wyprawiam. Że witaminki srinki garściami a potem 20 drinków w weekend![]()
Ja lubilam Anastazewo. Z małymi dziecmi to super sprawa bo z 30m jest woda po kolana i czysta bardzo. Niestety w ostatnich paru latach covidowych mocno oblegany teren.To ja mam pytankomoże jest tu ktoś kto lubi jeździć pod namiot
.
Myślimy że starym żeby się gdzieś wybrać na długi sierpniowy weekend albo pod namiot albo ewentualnie do domku nad jeziorem. Macie coś do polecenia? Jakaś fajna miejscówkę, najlepiej nad jeziorem i nie na totalnym zadupiu?
Myślę, że bardziej szkodliwe jest regularne syf żarcie, brak ruchu i codziennie małe ilości alkoholu niż raz na jakiś czas miła najebkaJa mam dzisiaj moralniaka. Byłam wczoraj na tej integracji, piłam wino. A od rana nie mogę pozbyć się myśli, ze jestem głupia i co ja w ogóle wyprawiam. Że witaminki srinki garściami a potem 20 drinków w weekend![]()
a ile po zrobił? Moim zdaniem nie powinni się czuć bezpiecznie, mają plemniki. My w sumie mamy podobną koncentrację i nam normalnie w nasieniu mają znaleźć plemniki do ivf.Mój szwagier zrobił wazektomię bo kategorycznie nie chcą więcej dzieci. Teraz zrobił badanie po. Myślicie, że mogą się czuć „bezpiecznie”?w sumie ten zapis „Ciężka postać oligozoospermii nie wyklucza obecności prawidłowych form plemników” to tak trochę mówi, ze jednak jakiś się może trafić jeden żywy i zdatny i będzie 4 bobas
![]()