Paulaa94
Aktywna w BB
Nie straszcie !to fakt. Ciągle coś strzyka i bolinie wiem czy któraś wrzucała kiedyś ale tak mi się skojarzyło od razu
Zobacz załącznik 1550002

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie straszcie !to fakt. Ciągle coś strzyka i bolinie wiem czy któraś wrzucała kiedyś ale tak mi się skojarzyło od razu
Zobacz załącznik 1550002
BluźniszMoże nie waż się codziennie tylko raz/dwa w tygodniu?
Mi się to lepiej sprawdzało
ej ja tez w to nie chciałam wierzyć, kiedy mi koleżanki mówiły „zobaczysz po 30stce, wszystko będzie inaczej”… może nie wszystko ale jednak jest inaczejNie straszcie !chociaż niestety, wszystkie znajome po 30 mówią mi, poczekaj minie 30, metabolizm zacznie zwalniać i zobaczysz jak ciężko zgubić kilka kg
![]()
Raz na tydzień albo nawet rzadziej.Może nie waż się codziennie tylko raz/dwa w tygodniu?
Mi się to lepiej sprawdzało
Jestem w podobnym punkcieHello hello, ja dziś 21dc i zrobiłam testza tydzień w poniedziałek powinna przyjść @, pragnienie ujrzenia dwóch kresek jest silniejsze stąd ten pośpiech
oczywiście biało! Oprócz delikatnie bolących sutków i raz na jakiś czas kłucie w podbrzuszu/jajnikach nic
![]()
Dopóki @ nie przyjdzie jest nadzieja, tego się trzymajmyJestem w podobnym punkcieowu miałam 16-18 (najprawdopodobniej 17.07) z tym, że mam krótszą fazę lutealną i u mnie dziś PMS wjechał
Ja gonie koleżanki w pracy co narzekają na starość po 30. Jaka starość! Jaki ból. Chociaż spędziłam 4 dni z 25-27 latkami i jednak im jakoś łatwiej przychodzi napić się i rano wstać na trening, ale to wystarczy przerzucić się na 0% i też się daje radeej ja tez w to nie chciałam wierzyć, kiedy mi koleżanki mówiły „zobaczysz po 30stce, wszystko będzie inaczej”… może nie wszystko ale jednak jest inaczej![]()
Może zmień wagę ma metr krawieckiBluźnisz
A tak na poważnie to pewnie tak byłoby lepiej, ale teraz jestem już zawzięta i jak 5ty dzień z rzędu będzie tyle samo, to wyrzucam wagę przez okno![]()
Nie ma w ogóle sensu z wagą, szczególnie jeśli tyłek pompujesz a to może ważyć więcej niż spalany tłuszczyk. Jedynie centymetr krawiecki prawdę powieBluźnisz![]()
A tak na poważnie to pewnie tak byłoby lepiej, ale teraz jestem już zawzięta i jak 5ty dzień z rzędu będzie tyle samo, to wyrzucam wagę przez okno![]()