Panda91
Fanka BB :)
O nieeeee zapomniałam. Wrzucę za 3hFoto albo dostaniesz bana na kreski za złamanie regulaminu.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O nieeeee zapomniałam. Wrzucę za 3hFoto albo dostaniesz bana na kreski za złamanie regulaminu.
i cyk - banWyszłam już na trening, ale na zdjęciu i tak by nic nie wyszło. Ale jednak da się dojrzeć kreskę wszędzie![]()
Oby, zobaczymy jak wyjdziewitamy i obyś nie zagościła tu na długo![]()
Ok. Masz 3h - czyli masz czas dokładnie do 19:44. Potraktuj to jako ostatnie ostrzeżenie.O nieeeee zapomniałam. Wrzucę za 3haaaaaaaaaaaaaaa tylko nie ban proszę
Łooo Pani, dużo tych kucańców trzeba jeszcze zrobić żeby mieć taką dupcie?Obiecane wczoraj zdjęcie legginsów, na które obslinil się mój mąż:
Obiecane wczoraj zdjęcie legginsów, na które obslinil się mój mąż:
W sumie nie liczyłam, ale polecam dodać obciążenie do kucańcówŁooo Pani, dużo tych kucańców trzeba jeszcze zrobić żeby mieć taką dupcie?A legi bardzo spoko
![]()