Kosinka94
Moderator
U mnie 36%, ale nie mamy badania nasienia.mi wyszło prawdopodobieństwo 16%![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie 36%, ale nie mamy badania nasienia.mi wyszło prawdopodobieństwo 16%![]()
u mnie wyszło 63%, ale ruchliwość spadła z 94% w marcu na 75% teraz (reszta parametrów też pospadała), będę mojej gin musiała się zapytać co myśli o tymmi wyszło prawdopodobieństwo 16%![]()
Jednym słowem tylko monitoringChciałam Wam powiedzieć ile warty jest kawałek papieru
Z ciekawości siknęłam na owulaka po dzisiejszym usg.
zmotywowałaś mnie do sikania. ale dalej nie widzę tego co chcęChciałam Wam powiedzieć ile warty jest kawałek papieru
Z ciekawości siknęłam na owulaka po dzisiejszym usg.
No jeszcze brakujezmotywowałaś mnie do sikania. ale dalej nie widzę tego co chcę
Polać jej!Po prostu olej to. Nie można sobie dać wejść na głowęJak Ty się nie będziesz szanować to nikt Cię nie będzie szanował
Pamiętam jak u nas była obraza majestatu jak na urodziny teściowej przyjechaliśmy tylko na 1 dzień i wieczorem wracaliśmy bo następnego dnia o 8 miałam monitoring przy stymulacji. To mąż jej powiedział żeby się cieszyła, że w ogóle przyjechaliśmy![]()