reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

reklama
jak tak patrze na te ćwiczenia to mam obawę o czystość ściany 🥺 wiem co powiecie- wystarczy założyć czyste białe skarpetki lub mieć czyste stopy🤪 ale jednak i tak mam obawę, że zostawię po sobie ślady 🤔
Już nie wymyślaj 😅 Po prostu się przyznaj, że wolisz wyzwanie z Maczkiem 😅 Bolilol się przecież nie obrazi 🤣

Dobra, znalazłam pilates przy ścianie na 28dni, są filmiki na YouTube i plan w pdf.
Tylko, że do tego trzeba z tego co widzę tak 20 minut dziennie - nie wiem czy byście były zainteresowane.

Podrzucam link: https://youtube.com/playlist?list=PL6F8elYp4eOGY-MIwSZiGWCazK7Tf2tLz

Może zbierzemy dzisiaj pomysły, a ja je jutro podsumuje i zrobimy głosowanie?
w sumie całkiem fajną opcją byłaby jakaś apka. Miałam kiedyś kilka takich, które pokazywały instrukcje ćwiczeń, liczyły powtórzenia, uwzględniały przerwy.

Ja w sierpniu się urlopuję wiec tez odpadam z wyzwania. Ale do przerw maczkowych mogę dołączyć :)

Btw, czy Wam tez rosną baby hairy? Właśnie spojrzałam na swoje czoło a tam mnóstwo malutkich włosków…. Czyżby te 1,5 roku brania supli tak się objawiało wreszcie w moim organizmie?
ja tam u siebie nowych włosów za bardzo nie widzę 😢 ale za to te stare rosną tak samo szybko jak zwykle😅

Ja w sierpniu się urlopuję wiec tez odpadam z wyzwania. Ale do przerw maczkowych mogę dołączyć :)

Btw, czy Wam tez rosną baby hairy? Właśnie spojrzałam na swoje czoło a tam mnóstwo malutkich włosków…. Czyżby te 1,5 roku brania supli tak się objawiało wreszcie w moim organizmie?
Tak, mi też, mecze się z tym już od kilku miesięcy, bo mi się w dodatku kręcą... Więc mam z przodu po bokach takie wyraźnie odstające dwa kreciolki i nie cholery nie mogę ich ujarzmić 😂 jeszcze jak mam rozpuszczone włosy, to aż tak źle nie jest, ale jak mam związane to wyglądam jakbym miała różki 😈

reklama
Mi już oczywiście wjeżdża hormonalny smutek przedokresowy. Niby go znam, niby wiem, że to progesteron, ale i tak potrafi przykleić do podłogi na jakiś czas. Ale powiem Wam, że coraz częściej się budzę w nocy i myślę o mijającym czasie, widać, że mózg i lęk w nocy daje o sobie znak. W dzień sobie ładnie funkcjonuję, doceniam i cieszę się z tego co mam, ale jednak nocne myśli i lęki dochodzą do głosu. Chyba dochodzi do mnie zmierzenie się z rzeczywistością, że tych dzieci nie będzie i co dalej

Do góry