Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
iść iść. Każde plamienie międzymiesiączkowe jest alarmujące, a jak mozesz mieć usg prkatycznie w trakcie jego trwania to tym lepiej.Potrzebuję Waszej porady - a w sumie mała ankieta czy leźć czy nie. Pierwszy raz mam krwawienie w 9dc. Żywa krew, jaśniejsza niż miesiączkowa, ale żywa. Nie zalało mnie, ale nie jest to też plamienie.
Sprawdziłam i odnowił mi się limit USG w pakiecie, więc mogę mieć dzisiaj o 16 za totalną darmoszkę USG bez żadnej medicaverovej łaski i konieczności zmyślania.
Za tydzień mam swoją wizytę w klinice, więc będę wtedy miała USG.
Żarłam w tym cyklu miovelie NAC dla odmiany, z moimi możliwościami to tam może mi rosnąć pierdyliard pecherzyków
Leźć na to USG dzisiaj i podejrzeć co się tam odjaniepawla, czy dać sobie spokój?
Jak masz możliwość to idź. Jeśli planujesz podchodzić do ivf to musisz wiedzieć co się odjaniepawla. Tylko nie daj się zbyć tekstem "tak się zdarza i to normalne".Potrzebuję Waszej porady - a w sumie mała ankieta czy leźć czy nie. Pierwszy raz mam krwawienie w 9dc. Żywa krew, jaśniejsza niż miesiączkowa, ale żywa. Nie zalało mnie, ale nie jest to też plamienie.
Sprawdziłam i odnowił mi się limit USG w pakiecie, więc mogę mieć dzisiaj o 16 za totalną darmoszkę USG bez żadnej medicaverovej łaski i konieczności zmyślania.
Żarłam w tym cyklu miovelie NAC dla odmiany, z moimi możliwościami to tam może mi rosnąć pierdyliard pecherzyków
Leźć na to USG dzisiaj i podejrzeć co się tam odjaniepawla, czy dać sobie spokój?
w klinice mają inny tekstJak masz możliwość to idź. Jeśli planujesz podchodzić do ivf to musisz wiedzieć co się odjaniepawla. Tylko nie daj się zbyć tekstem "tak się zdarza i to normalne".
Ja bym poszła sprawdzić.Potrzebuję Waszej porady - a w sumie mała ankieta czy leźć czy nie. Pierwszy raz mam krwawienie w 9dc. Żywa krew, jaśniejsza niż miesiączkowa, ale żywa. Nie zalało mnie, ale nie jest to też plamienie.
To wtedy weźmiesz coś na pęknięcie wszystkich, a my się później dołożymy do jakiegoś wózka dla 5-raczkoww klinice mają inny tekst"in vitro robimy na cyklu sztucznym, tam się takie rzeczy nie będą miały prawa zdarzyć"
Dobra, umówiłam się, zobaczymy co tam będzie widać. Jeśli wyhodowałam 5 pecherzyków to... To w sumie nie wiem co, sama będę sobie winna![]()
A te ewentualne pęcherzyki to dobrze czy źle?w klinice mają inny tekst"in vitro robimy na cyklu sztucznym, tam się takie rzeczy nie będą miały prawa zdarzyć"
Dobra, umówiłam się, zobaczymy co tam będzie widać. Jeśli wyhodowałam 5 pecherzyków to... To w sumie nie wiem co, sama będę sobie winna![]()
nie będę musiała nic brać, doświadczenie pokazuje, że same pękną, niekoniecznie wszystkie tego samego dnia, ale pekną wszystkieTo wtedy weźmiesz coś na pęknięcie wszystkich, a my się później dołożymy do jakiegoś wózka dla 5-raczkow![]()
jajniki bardziej bolą, faza lutealna pewnie mi się znów wydłuży, no i u zdrowych par więcej pęcherzyków = większa szansa na ciążę mnogaA te ewentualne pęcherzyki to dobrze czy źle?