Bolilol
Fanka BB :)
a pajacyki zrobione?Ja to mam dzisiaj ochotę na dobra pizze.
Poza tym już drugi dzień wpieprzam jak dzika, wiec muszę unikać przechodzenia obok lodówki i schowka ze słodyczami![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a pajacyki zrobione?Ja to mam dzisiaj ochotę na dobra pizze.
Poza tym już drugi dzień wpieprzam jak dzika, wiec muszę unikać przechodzenia obok lodówki i schowka ze słodyczami![]()
Myślałam, że już ostatnio udało Ci się go pozbyćMusiałam ogarnąć formalności żeby wypierdolić kreta więc same spotkanka![]()
Niestety u mnie w zespole ...ale czyj to był kret?
Ale konkurencyjnej firmy czy kto Ci tego kreta podłożył?Niestety u mnie w zespole ...
My dożylnie podajemy, ale to już przy takich fest krwawieniach.nie wiem, w sensie ja w ogóle nie znam tych leków. Mam brać 3x1 każdego aż do ustania krwawienia. Wykupiłam, bo może się kiedyś przydadzą, ale na razie nie będę brać
Tak zgodę gory dostałam, ale musiałam z prawniczka i HRami ogarnąć formalne kwestieMyślałam, że już ostatnio udało Ci się go pozbyć![]()
Moja koleżanka dopiero po tygodniu od terminu spodziewanej miesiączki miała pozytywny test (bety nie robiła).Witajcie chciałam się przywitaćtestuje od kilku dni. Testy pink biały jak śnieg. Okresu brak. Dziś powinien się pojawić. Czy ktoś testował pinkiem 10 w dniu okresu i miał biało a beta wyszła ?
U nas niestety jednogłośnie schowek na słodycze został opróżniony ,na weekend robiliśmy zakupy i ani ksztyny słodkiego nie kupiliśmy do domu, oby ten stan trwał jak najdłużejJa to mam dzisiaj ochotę na dobra pizze.
Not jeta pajacyki zrobione?![]()