Ja testuje pinkiem bardzo czułym ale tez karmie czy to może coś zaburzać ? Macie jakieś doświadczenie ?Moja koleżanka dopiero po tygodniu od terminu spodziewanej miesiączki miała pozytywny test (bety nie robiła).
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja testuje pinkiem bardzo czułym ale tez karmie czy to może coś zaburzać ? Macie jakieś doświadczenie ?Moja koleżanka dopiero po tygodniu od terminu spodziewanej miesiączki miała pozytywny test (bety nie robiła).
To jest znak!W ogóle opowiem Wam sytuację z rana. Oczywiście spóźniona już rano bo mój pies nie chciał wstawać. Wiec popierdalam popierdalam i przed wjazdem do Krakowa przejeżdżam wzdłuż wału Wisły i łąk. I nagle taki wielki skurwiel bocian przed szybą mi przeleciał. Jedynie co zapamiętałam to jego wielkie, ohydne nogiTak się przestraszyłam, że przypierdzieli we mnie
![]()
Skoro test negatywny to znaczy, że nie jesteś w ciąży.Ja testuje pinkiem bardzo czułym ale tez karmie czy to może coś zaburzać ? Macie jakieś doświadczenie ?
A wiesz kiedy i czy w ogóle miałaś owulację? Ale taką potwierdzoną na USG, nie w aplikacjiJa testuje pinkiem bardzo czułym ale tez karmie czy to może coś zaburzać ? Macie jakieś doświadczenie ?
Tyle bocianów ile widziałam tego roku to powinnam mieć co najmniej drużynę piłkarska. Jeden nawet po działce nam chodził. I jedyny znak to ten, że dostałam sraczkiTo jest znak!![]()
Jakbym zaczęła nasz opróżniać ze słodyczy, to mogłabym nabawić się hiperglikemiiU nas niestety jednogłośnie schowek na słodycze został opróżniony ,na weekend robiliśmy zakupy i ani ksztyny słodkiego nie kupiliśmy do domu, oby ten stan trwał jak najdłużejja przed okresem mam napady i stwierdziłam, że muszę z tym walczyć
Mąż je słodycze na śpiocha i też stwierdził, że trzeba z tym skończyć![]()
Właśnie zaczęłam też królową, drugi dzieńZ mothersprotect, w pierwszej fazie cyklu królowa, później czarodziej Link do: Kuracja mieszana (Czarodziej + Królowa)
A ja mam taką ochotę na czekoladęJakbym zaczęła nasz opróżniać ze słodyczy, to mogłabym nabawić się hiperglikemii
U nas zazwyczaj słodycze mogą spokojnie leżeć (tj. tak było nim sie do nas młoda nie wprowadziła)
Nieliczne grono z Nas ma takie doświadczenie, wiele osób stara się o pierwsze dziecko- A karmienie piersią to odległy temat.Ja testuje pinkiem bardzo czułym ale tez karmie czy to może coś zaburzać ? Macie jakieś doświadczenie ?
Miałam ostatnio bardzo podobną sytuację!W ogóle opowiem Wam sytuację z rana. Oczywiście spóźniona już rano bo mój pies nie chciał wstawać. Wiec popierdalam popierdalam i przed wjazdem do Krakowa przejeżdżam wzdłuż wału Wisły i łąk. I nagle taki wielki skurwiel bocian przed szybą mi przeleciał. Jedynie co zapamiętałam to jego wielkie, ohydne nogiTak się przestraszyłam, że przypierdzieli we mnie
![]()