Brownie1992
Moderator
Tak przeciwzapalnie i antyoksydacyjnie ma działaćJa ze starym żarlam, ale na co, to sobie już ni trzona nie przypomnękurkuma to chyba antyzapalna czy coś takiego
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Tak przeciwzapalnie i antyoksydacyjnie ma działaćJa ze starym żarlam, ale na co, to sobie już ni trzona nie przypomnękurkuma to chyba antyzapalna czy coś takiego
Tak czytałam o tych ziołach, ale są dość sprzeczne opinie, ale dzięki, że o mnie pamiętasz.Miałam Ci wczoraj napisać i zapomniałam - jak szukałam ziół Sroki, to natknęłam się tez na zioła Klimuszko, na endometriozę
Nie wiem, czy to jakoś sensownie działa, ale może akurat będziesz chciała spróbować![]()
on sam z siebie pije bo lubimasz dzielnego Starego jak jest w stanie nawet zioła pić![]()
No w końcu!Dzwonili do nas, że nasze kariotypy do odbioru, chyba nie wytrzymam do wizyty i pojadę dzisiaj odebrać![]()
Mój tez raczej nie jest chętny do takich działańmasz dzielnego Starego jak jest w stanie nawet zioła pić![]()
Wiadomo!zamawiamoczywiściepo powłoką, ze zamówię jeszcze probiotyk, magnez i Omega-3 um tego samego sprzedawcy, a te testy to przy okazji
Nooo, i kurcze sami zadzwonili, jestem mega miło zaskoczona, ja chciałam dopiero jutro dzwonić albo w poniedziałekNo w końcu!
Właśnie to jest problem z ziołami i suplami - co lekarz/znawca tematu to inna opinia. Bądź tu człowieku mądry i pisz wierszeTak czytałam o tych ziołach, ale są dość sprzeczne opinie, ale dzięki, że o mnie pamiętasz.
Na razie działam z dedykowanymi suplami i wprowadziłam zmiany do diety, fizjo uroginekologiczna. Zobaczymy![]()
Może mają i dlatego uznali, że lepiej będzie jak sami zadzwoniąNooo, i kurcze sami zadzwonili, jestem mega miło zaskoczona, ja chciałam dopiero jutro dzwonić albo w poniedziałekzastanawiam się, czy przypadkiem nie mają mnie już w systemie odhaczonej jako "wredna roszczeniowa baba"
![]()