Dulce123
Fanka BB :)
Ten miesiąc to dla mnie pierwszy stymulowany cykl ale nie nastawiam się w ogóle ..Już ponad rok. Miałam sześć cykli stymulacji letrozolem, ale nic nie dały. Teraz pierwszy z dwóch cykli bez leków, a później in vitro.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ten miesiąc to dla mnie pierwszy stymulowany cykl ale nie nastawiam się w ogóle ..Już ponad rok. Miałam sześć cykli stymulacji letrozolem, ale nic nie dały. Teraz pierwszy z dwóch cykli bez leków, a później in vitro.
Czym Cię stymulują?Ten miesiąc to dla mnie pierwszy stymulowany cykl ale nie nastawiam się w ogóle ..
No to teraz czekam na wieści o zarodkach i trzymam kciukiPobrano 8 komorek, z czego 6 się nadaje do zaplodnienia. Lekarz stwierdził, że lepiej odroczyc transfer, bo tak to zmarnujemy zarodek, a nie będzie ich duzo. Liczymy na max 3-4.
A czuje się generalnie dobrze, choć jestem lekko rozbita. Nie ma sie czego obawiac![]()
Dam znać za 5 dniNo to teraz czekam na wieści o zarodkach i trzymam kciuki![]()
Aromek od 2-6dc, dziś 10dc zastrzyk ovi (pęcherzyk 23mm) od 13dc mam brać duphastonCzym Cię stymulują?
Tak bez monitoringów?Aromek od 2-6dc, dziś 10dc zastrzyk ovi (pęcherzyk 23mm) od 13dc mam brać duphaston
Hej, u nas starania od 1,5 roku mąż ma dobre nasienie, u mnie prawodopodobnie problemem są hormony, przez co mam za cienkie endometrium. Co do Twoich pęcherzyków, wcześniej rosły i pękały i od niedawna jest problem?Hej! Mam 26 lat i od 3 lat z mężem staramy się o dziecko. Do tej pory uważano że problem z nasieniem mojego męża ale od 2 miesięcy wiem że pęcherzyki nie rosną i dlatego ten miesiąc jestem na stymulowaniu owulacji. Dziś wzięłam zastrzyk ovitrelle i czekamy....
Wiara w ten cykl wynosi 0%.Dlaczego nie afirmujesz ?![]()
Jakaś laska o nicku BolilolTe 80 sekund planka to jakaś masakrakto to wymyślił?