Kosinka94
Moderator
U mnie dziś też krecha jak tralala, ale przyglądam się wczorajszemu i może już ten wczorajszy jest już pozytywny. Rano było dziełaneW ogóle to nasikalam na owulaka. Zgadnijcie kto dziś zarucha![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
U mnie dziś też krecha jak tralala, ale przyglądam się wczorajszemu i może już ten wczorajszy jest już pozytywny. Rano było dziełaneW ogóle to nasikalam na owulaka. Zgadnijcie kto dziś zarucha![]()
Niepłodność idiopatycznaA jakie były wskazania do inseminacji?
Mój tylko w niedzielę jest taki bo sam wtedy odpoczywa. Głównie to sam sobą tyra, ale jakby mu coś nie szło i zobaczył że ja bezczynnie siedzę, leżę to dodane opieprz. Tyke że ja się tym nie przejmujeMój jest cudowny akurat w tym. Śpimy do południa,jak nie mamy ochoty to nie gotujemy, nie sprzątamy i żyjemy w ogólno pojętym chlewie
Sam nawet często mówi pierdoll to nie sprzątaj.
Wiec jak mamy ochotę to jesteśmy produktywni, ćwiczymy, jeździmy gdzieś, ale mam czas nieróbstwa i nikt się nie przypierdala.
I jak wyniki po waleniu?nooo bo mieliśmy rocznicę w środę a w czwratek walenie, więc dziś nadrobimy![]()
Nie kojarzę żebyś pisała jak wyniki![]()
Laski, to jest NFZ, wyniki za 3 tygodnie...I jak wyniki po waleniu?
Znajoma miała podobny problem jednak u nich przyczyną okazał się śluz, który zwalczał plemniki, ale w sumie nawet nie wiem jak się o tym dowiedzieli.Niepłodność idiopatyczna
Mąż ma lekko obniżone parametry nasienia, ja lekkie PCO.
Ogólnie dotychczasowe wyniki są u nas ok, nie znamy przyczyny niepowodzeń.
Jak można kogoś opieprzać, że odpoczywaMój tylko w niedzielę jest taki bo sam wtedy odpoczywa. Głównie to sam sobą tyra, ale jakby mu coś nie szło i zobaczył że ja bezczynnie siedzę, leżę to dodane opieprz. Tyke że ja się tym nie przejmuje![]()
To na NFZ robią badanie nasienia? Jak to załatwiliście?Laski, to jest NFZ, wyniki za 3 tygodnie...i to na wizycie u lekarza, nie jakieś tam do ręki
myślę, że tu może się w tej złości, że coś nie idzie załączać mechanizm "ja cały dzień zapierdzielam, tyle już zrobiłem, a ty ciągle tylko leżysz i nic nie robisz". Ja tak czasem mam jak ogarnę całą kuchnię, zrobię śniadanie mężowi (zazwyczaj w weekend jestem dla niego dobra), odkurze, umyje podłogi i jak ja się już zabieram za odkurzanie i mycie schodów, a on np. dalej gra, to już mi zaczyna powieka drgaćJak można kogoś opieprzać, że odpoczywa
I inseminacja pomogła?Znajoma miała podobny problem jednak u nich przyczyną okazał się śluz, który zwalczał plemniki, ale w sumie nawet nie wiem jak się o tym dowiedzieli.