Bolilol
Fanka BB :)
Mam trzycyfrową liczbę nieprzeczytanych mailiDasz radę! Nie może być tak źle jak się wydaje!
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mam trzycyfrową liczbę nieprzeczytanych mailiDasz radę! Nie może być tak źle jak się wydaje!
![]()
ja korzystam z ostatniego gorącego dnia i tego że mąż jest w domu. Całe dnie na działce, dzisiaj się spieklismy jak rakiCo tu taka cisza?![]()
Ja bardzo chętnie pójdę z Wami na mamusie, ale na razie to mam sraczkę przed jutrzejszym powrotem do pracy i wizytą w klinice, i to dosłownie![]()
Nie chcesz wiedzieć ile ja miałam po 3 tygodniachMam trzycyfrową liczbę nieprzeczytanych maili![]()
99% z tego to na pewno spamMam trzycyfrową liczbę nieprzeczytanych maili![]()
właśnie zaraz się zabieram za planka i nie wiem czy powinnam spinać brzuch czy zaciskać zwieracze
Jaki gatunek filmu i na jakiej platformie?ja korzystam z ostatniego gorącego dnia i tego że mąż jest w domu. Całe dnie na działce, dzisiaj się spieklismy jak rakizaraz się będą robić zapiekanki na kolacyjke i moze jakiś film
macie coś do polecenia?
To podobnie jak mój chłop akceptuje tylko loty do max 5 hDecyzja ostateczna jeszcze nie została podjęta. Próbuję przepchnąć Malediwy, ale chłop się nie chce zgodzić, bo za daleko w dwójkę, lot z dwiema przesiadkami. W ramach kompromisu prawdopodobnie będzie Albania.
platforma obojętna bo jeszcze przez kilka dni mam wszystkieJaki gatunek filmu i na jakiej platformie?
Ja się spiekłam w kabriolecie![]()
a mój lubi długie loty i namawiał mnie na Kubę i prawie zarezerwowaliśmy ale się okazało że jest z przesiadka i w drodze powrotnej trzeba czekać prawie 20h na kolejny samolotTo podobnie jak mój chłop akceptuje tylko loty do max 5 ha tez marzą mi się Malediwy albo Zanzibar a najlepiej to Meksyk
![]()
Albania też fajnie! Zresetujecie się![]()