Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A to znam Pana
No i pięknieJestem po. Idziemy długim protokołem, bo bardzo się naszemu lekarzowi nie podoba mój estradiolmusimy całkiem wyciszyc jajniki przed stymulacją. Do 20 września antykoncepcja, 20 września zastrzyk, badanie estradiolu i dopiero jak wynik będzie poniżej 20 to stymulacja.
Ale wszystkie wątpliwości mi minęły, kocham tego człowieka za to jak wszystko tłumaczy![]()
No i co ? I muszę na Ciebie i na Avy czekać do września żeby iść na mamusieJestem po. Idziemy długim protokołem, bo bardzo się naszemu lekarzowi nie podoba mój estradiolmusimy całkiem wyciszyc jajniki przed stymulacją. Do 20 września antykoncepcja, 20 września zastrzyk, badanie estradiolu i dopiero jak wynik będzie poniżej 20 to stymulacja.
Ale wszystkie wątpliwości mi minęły, kocham tego człowieka za to jak wszystko tłumaczy![]()
mamy, chociaż jest mi bardzo przykro, że przez za wysoki estradiol będzie to tyle trwałoNo i pięknieCzyli macie plan
To teraz nie ma co smutać, że estradiol niski tylko przystąpić do realizacji planu!
![]()
no na mnie to teraz co najmniej do listopadaNo i co ? I muszę na Ciebie i na Avy czekać do września żeby iść na mamusie![]()
Ty możesz iść wcześniej i grzać nam miejsce!No i co ? I muszę na Ciebie i na Avy czekać do września żeby iść na mamusie![]()
Ja to całe życie (tj od czasu bycia z moim mężem) mówię, że urodzę we wrześniu. Bo ja z września, on z września, ślub w okolicach września, zaręczyny też, zaczęliśmy chodzić, no wszystko w okół tego września. I nie zdziwię się jak w sylwestra zaciążę i we wrześniu urodzę - bo tak łaziłam i opowiadałam. A po tym powiem, że to wszystko co mnie spotkało przez to, że mówiłam "dziecko we wrześniu, nie będę robiła co chwile urodzin. Jedna wspólna impreza".no na mnie to teraz co najmniej do listopada![]()
To prawda IV uczy cierpliwości....no na mnie to teraz co najmniej do listopada![]()