Brownie1992
Moderator
Nie, po prostu kontrast gdzieś mi podrażnił żołądek xdTo są w szpitale w których można się nasycić posiłkiem?![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Nie, po prostu kontrast gdzieś mi podrażnił żołądek xdTo są w szpitale w których można się nasycić posiłkiem?![]()
Trzymaj się dziewczyno i zaglądaj do nas. Zawsze chętnie weźmiemy na klatę Twoją huśtawkę. Zawsze znajdziesz tu zrozumienie i wsparcie. Bo to forum to jest grupa wsparcia i forma terapii dla nas wszystkich. Ja niezmiennie trzymam kciuki za Wasze szczęściePrzepraszam, że się tak porobiło
Nie sądziłam, że sprawy ze staraniami wejdą w głowę aż tak daleko....
Ale sama od siebie zauważyłam, że nam " odbiło".
Niezmiennie trzymam kciuki, żeby u Was było lepiej...
Dziękuję kochana, chciałabym, żeby to wszystko było takie łatwe, ale rzeczywistość pisze różne scenariusze...Trzymaj się dziewczyno i zaglądaj do nas. Zawsze chętnie weźmiemy na klatę Twoją huśtawkę. Zawsze znajdziesz tu zrozumienie i wsparcie. Bo to forum to jest grupa wsparcia i forma terapii dla nas wszystkich. Ja niezmiennie trzymam kciuki za Wasze szczęście. Oby jak najszybciej udało się zrobić porządek w głowach, zadbać o siebie porządnie, złapać zdrowy balas, a ten bobas w końcu też się pojawi. Jestem tego pewna
![]()
Bardzo mi przykro, że Was to spotkałoPrzepraszam, że się tak porobiło
Nie sądziłam, że sprawy ze staraniami wejdą w głowę aż tak daleko....
Ale sama od siebie zauważyłam, że nam " odbiło".
Niezmiennie trzymam kciuki, żeby u Was było lepiej...