• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

🎉🎊 🌞 Sierpniowe kreski 🌞 🎊🎉

Cześć. Czy w cyklu bezowulacyjnym temperatura będzie cały czas na podobnym poziomie? Bez skoku? Kalendarzyk mówi, że dziś owulacja, aplikacje, że dziś lub jutro. Temperatura skacze max pomiędzy 36,64-36,85, według owulaków pik się zbliża. Może będzie dziś lub jutro.
W ogóle jak to jest? Najpierw będzie pik lh a potem temp w dół i do góry wyżej niż w 1 fazie? Czy w tym samym czasie powinien być pik i skok temperatury? Owulacja jest 12-36 godz po piku?
Przepraszam, że Was tak pytaniami zasypuje, ale oglądam ciągle te przykładowe wykresy i zamiast je zaczynać rozumieć, to wiem coraz mniej 🙈

reklama
Ja się wyłamie, ale mnie te upały nie przeszkadzają w niczym. Nie potrzebuje klimy, niczego. Jest mi cudownie. Jest tak mało w Polsce ciepłych dni, że dla mnie narzekając na takie dni to karygodne 😂 ale mój mąż nienawidzi takich upałów. Co ciekawe po zmianie trybu życia, sam zauważył, że lepiej znosi upały, nie poci się tak i ogólnie lepiej się czuje.

Ja lubię ciepło, ale upały to jakaś masakra. W mieszkaniu mamy tylko zachodnie okna i od ok 12 to już się wytrzymać nie da. Za to na budowie domku chłodek wspaniały 😁

Ja się wyłamie, ale mnie te upały nie przeszkadzają w niczym. Nie potrzebuje klimy, niczego. Jest mi cudownie. Jest tak mało w Polsce ciepłych dni, że dla mnie narzekając na takie dni to karygodne 😂 ale mój mąż nienawidzi takich upałów. Co ciekawe po zmianie trybu życia, sam zauważył, że lepiej znosi upały, nie poci się tak i ogólnie lepiej się czuje.
Ja też lubie jak jest ciepło. Jedynie jak jest faktycznie straszny upał to źle śpię w nocy. Mąż też nie pozwala okien otwierać bo sie boi komarów 😂😂
Ale jak zrobimy klimę zgodnie z projektem Avy (podlizuje się bo chce dostać paczkę 😂😂😂) to będzie gites

reklama
Cześć. Czy w cyklu bezowulacyjnym temperatura będzie cały czas na podobnym poziomie? Bez skoku? Kalendarzyk mówi, że dziś owulacja, aplikacje, że dziś lub jutro. Temperatura skacze max pomiędzy 36,64-36,85, według owulaków pik się zbliża. Może będzie dziś lub jutro.
W ogóle jak to jest? Najpierw będzie pik lh a potem temp w dół i do góry wyżej niż w 1 fazie? Czy w tym samym czasie powinien być pik i skok temperatury? Owulacja jest 12-36 godz po piku?
Przepraszam, że Was tak pytaniami zasypuje, ale oglądam ciągle te przykładowe wykresy i zamiast je zaczynać rozumieć, to wiem coraz mniej 🙈
W cyklu bezowulacyjnym nie ma skoku temperatur, występują nieznaczne wachania temperatury. Dzień po owu tempka skacze, w dniu owu lub czasem dzień przed zazwyczaj spada, ale zdarzały mi sie cykle, że nie spadła, bądź spadła nieznacznie i nagle siup w górę. Każdy organizm jest inny. Najlepiej będzie jak będziesz mirzyła regularnie i udostepnisz nam wykres to pomożemy go odczytać. Choć miejmy nadzieję, że będzie to Twój pierwszy i ostani cykl z mierzeniem tempki bo już nie będziesz musiała ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry