Kosinka94
Moderator
Ja mając 22lata zaczęłam podpalać, ale wtedy szukałam ucieszki od tego co się wydarzyło i tak przez 1.5 roku jedna paczka na tydzień.Nigdy!
Mój ojciec palił całe życie i tym skutecznie obrzydził mi papierosy![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja mając 22lata zaczęłam podpalać, ale wtedy szukałam ucieszki od tego co się wydarzyło i tak przez 1.5 roku jedna paczka na tydzień.Nigdy!
No tak, już 17.08 a my tylko 444 posty. Trzeba zacząć nabijać. Może przy okazji którąś w butelkę nabije tj cionża.gównoburze najlepsze na nabicie stron![]()
nie pisz tylko, że ludwin, bo go zaczęłam lubić przez jego treści na IGZ tym konowałem jakbym napisała nazwisko to wiele Pań mogłoby się zdziwić. Teraz to popularny lekarz.
I moja mama, i przyjaciółka, która po pozytywnym teście wypaliła jeszcze jednego „ostatniego”.
Temat patologii to jest w ogóle maskara. Już przerabialiśmy ten temat z mężem. Tej niesprawiedliwości.
I nie ważne jakie badania robie i kiedy - odświeżam jak głupia![]()
A mówią, że dzieci palaczy częściej zostają palaczami. Czyli jesteś wyjątkiem potwierdzającym regułę. Osoba z marketingu robiąca te obrazki i hasła na papierosach do zwolnienia!Nigdy!
Musze się zadowolić sklepowymiWczorajsze wyszły pyszne![]()
![]()
To ten inny zły pan doktornie pisz tylko, że ludwin, bo go zaczęłam lubić przez jego treści na IG![]()
Czy tylko ja nigdy nie zapaliłam papierosa?![]()
Bleh... Szkoda, że nie może wysłać paczką. A może można?Musze się zadowolić sklepowymi![]()
ja generalnie lubię ostre albo słone ze słodkim. Na przykład lubie frytki maczane w lodach, paluszki maczane w nutelli. Lubię też ostre nachosy z serkiem wiejskim. Ale chyba cos, co się spotkało z największym zdziwieniem, to była kanapka z musztardą i dżemem malinowym.Temat Kontrowersyjne jedzenie - jakie połączenia smaków normalnie traktowane za dziwne lubicie?
Dla mnie to cammembert z ostrymi chipsami i sery pleśniowe czy feta z arbuzem.
Nie, nie on. Napisze Ci na priv, bo za jedna wizytę nie chce robić czarnego pr. A tutaj sporo dziewczyn z Krakowa i małopolski. To że ja miałam taka wizytę to nie znaczy, że dla innej dziewczyny nie okaże się wybawieniemnie pisz tylko, że ludwin, bo go zaczęłam lubić przez jego treści na IG![]()