Brownie1992
Moderator
Mam odruch wymiotny na sam widok sera pleśniowegoTemat Kontrowersyjne jedzenie - jakie połączenia smaków normalnie traktowane za dziwne lubicie?
Dla mnie to cammembert z ostrymi chipsami i sery pleśniowe czy feta z arbuzem.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Mam odruch wymiotny na sam widok sera pleśniowegoTemat Kontrowersyjne jedzenie - jakie połączenia smaków normalnie traktowane za dziwne lubicie?
ja teżCzy tylko ja nigdy nie zapaliłam papierosa?![]()
A kto powiedział, że nie można? Ostatnio na grupie ślubnej dziewczyna na sztuki sprzedawała 15 opakowań. Kupili na promocji w celu zrobienia giftów podziękowań dla gości i… nie sprawdzili daty ważności. Kończyła się tuż przed ślubemBleh... Szkoda, że nie może wysłać paczką. A może można?![]()
aaaa, to już chyba się domyślam, ale sprawdźmy, czekam na privNie, nie on. Napisze Ci na priv, bo za jedna wizytę nie chce robić czarnego pr. A tutaj sporo dziewczyn z Krakowa i małopolski. To że ja miałam taka wizytę to nie znaczy, że dla innej dziewczyny nie okaże się wybawieniem
Szynkę kupili na ślubne gifty?!A kto powiedział, że nie można? Ostatnio na grupie ślubnej dziewczyna na sztuki sprzedawała 15 opakowań. Kupili na promocji w celu zrobienia giftów podziękowań dla gości i… nie sprawdzili daty ważności. Kończyła się tuż przed ślubem![]()
no proszę, to tak jak u mnie, jak miał tylko jakoś stres to wiecznie wychodził na balkon palić więc stwierdziłam że ja taka nie będę.Nigdy!
Mój ojciec palił całe życie i tym skutecznie obrzydził mi papierosy![]()
To prawda, byle już było tylko lepiejWażne, że przestały i czujesz się lepiej![]()
Ten kurier serio pomyśli, że go podrywamBleh... Szkoda, że nie może wysłać paczką. A może można?![]()
Ryż z truskawkamiTemat Kontrowersyjne jedzenie - jakie połączenia smaków normalnie traktowane za dziwne lubicie?
Ale Twoja opinia pokrywa się z tymi krążącymi na jego temat. Może i gość ma jakąś wiedzę, ale zachowuje się jak bucNie, nie on. Napisze Ci na priv, bo za jedna wizytę nie chce robić czarnego pr. A tutaj sporo dziewczyn z Krakowa i małopolski. To że ja miałam taka wizytę to nie znaczy, że dla innej dziewczyny nie okaże się wybawieniem