Brownie1992
Moderator
Dobra już nic nie chce wiedzieć więcej bo moja afirmacja legnie w gruzachto są w sumie trochę tortury dla plemników, to ostra selekcja jestjeżeli do pochwy trafi 10000000, to do bańki jajowodu dotrze tylko 100-1000 plemników
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dobra już nic nie chce wiedzieć więcej bo moja afirmacja legnie w gruzachto są w sumie trochę tortury dla plemników, to ostra selekcja jestjeżeli do pochwy trafi 10000000, to do bańki jajowodu dotrze tylko 100-1000 plemników
![]()
Ale dzięki temu do celu docierają najlepsi z najlepszych!Dobra już nic nie chce wiedzieć więcej bo moja afirmacja legnie w gruzach
Na razie nikt nie docieraAle dzięki temu do celu docierają najlepsi z najlepszych!
czytałam to w opisie skladu zelu Conceive Plus, w sensie o skladnikach odżywczych specjalnie dla plemnikowPierwsze słyszę o jakiś składnikach ułatwiających zapłodnienie. Co masz na myśli?
skąd wiesz, docierać mogą, a coś pierdoli się później, tam później się jeszcze może pierdyliard rzeczy spierdolićNa razie nikt nie dociera![]()
Skutek jest ten sam dla wszystkich wariantów. Chujniaskąd wiesz, docierać mogą, a coś pierdoli się później, tam później się jeszcze może pierdyliard rzeczy spierdolić
Wiem, jestem niezwykłym pocieszycielem![]()
sprawdziłam i tam mają niby napisane coś takiego:czytałam to w opisie skladu zelu Conceive Plus, w sensie o skladnikach odżywczych specjalnie dla plemnikow
a nie chcesz dołączyć do naszego wątku?Nie stosowałam tego, ale jakby proces kapacytacji i ich dojrzewania w drogach rodnych to by się jakoś łączyło, nie wiem ... w sumie, nie chce tu nic wymyślać.
W każdym razie ja będę testować za dni kilka kubeczek Ferti coś tam
W akcie desperacji może i chwycę się tegoczytałam to w opisie skladu zelu Conceive Plus, w sensie o skladnikach odżywczych specjalnie dla plemnikow