• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

🎉🎊 🌞 Sierpniowe kreski 🌞 🎊🎉

Drogie dostałam jeszcze takie wyniki. Możecie zerknąć? Czy one są istotne diagnostycznie?

Załączniki

• IMG_8226.jpeg
    IMG_8226.jpeg
    268,7 KB · Wyświetleń: 131
reklama
O widzisz, mądrego to fajnie posłuchać. Dużo się dowiedzieć można od Was. Normalnie skarbnica wiedzy 🙂
@Bolilol czy robić jeszcze dziś owulaka? Rano było 0,47, w południe 0,34. Spadnie do 0? Czy jeszcze może rosnąć? Powiem szczerze że spodobały mi się te sikańce 🤣 i czegoś nowego się o sobie dowiaduje 😁
Do 0 raczej nie spadnie.
Generalnie co do zasady powinno się robić do pierwszego pozytywnego. Ale jak Ci się spodobało i chcesz z ciekawości zobaczyć jak to będzie dalej wyglądać, to Ci to nie zaszkodzi :)

Tylko trzonuj co najmniej do skoku temperatury!

No dobra, to czekam dalej, nie mam doświadczeń z nimi i zaczęłam się denerwować 😏
wiesz co też nie miałam, a cenowo okazało się najbardziej korzystnie. Plus pielęgniarka tam to złoto przy moich żyłach. Z podejściem. Owszem używała zestawu dla dzieci jak zobaczyła te moje żyłeczki, ale bez ponownego kłucia, bez jojczenia jakie mam żyły - No z podejściem. A nie obwinianiem mnie. Minusem jest czas oczekiwania na wyniki. Wiec pewnie na betę bym się tam nie zdecydowała, bo zaszłabym na zawał ze stresu 😅 Ale coś kosztem czegoś widocznie. Dziewczyny pisały, że na wyniki z ALAB to różnie: jedne miały po 4 godzinach inne nawet między godzinami 21-24.

Mnie dzisiaj poskładała migrena. Dawno nie miałam takiego ataku. 3 godziny wyjęte z życia i to tylko dlatego tak krótko, bo zadzwoniłam po receptę na tryptany. Wymiotowałam jak kot, wcześniej mi się to nie zdarzało. Nudności tak. Znowu będę malować laurkę mężowi. Cudownie odpoczywać w posprzątanym mieszkaniu i mieć podłożone pod nos kanapki i herbatę.
Moja mama miała dzisiaj operacje pod narkoza - elegancko się wybudziła więc to najważniejsze. Resztę się ogarnie. :)
Pasowały by 2 reakcje, bo super nie bardzo pasuje do tego co Cię dziś spotkało 😑 ale nie jesteś sama w tym gorszym samopoczuciu. Ja miałam już pisać, że się chyba mój organizm do duphastonu przyzwyczaił, a tu dziś niespodzianka - niedobrze mi.

Mnie dzisiaj poskładała migrena. Dawno nie miałam takiego ataku. 3 godziny wyjęte z życia i to tylko dlatego tak krótko, bo zadzwoniłam po receptę na tryptany. Wymiotowałam jak kot, wcześniej mi się to nie zdarzało. Nudności tak. Znowu będę malować laurkę mężowi. Cudownie odpoczywać w posprzątanym mieszkaniu i mieć podłożone pod nos kanapki i herbatę.
Moja mama miała dzisiaj operacje pod narkoza - elegancko się wybudziła więc to najważniejsze. Resztę się ogarnie. :)
biedna, mam nadzieję, że jutro nie wróci!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry