nudella
Fanka BB :)
No szło szło, miesiąc się skończył zaczęłam kolejne i się poddałam, dyplomu nie obiecalia tak Ci pięknie szło poprzednie wyzwanie!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
No szło szło, miesiąc się skończył zaczęłam kolejne i się poddałam, dyplomu nie obiecalia tak Ci pięknie szło poprzednie wyzwanie!
to kiedy zaczynamy?Muszę się od Was jakoś zarazić żeby ruszyćNo totalnie mi to nie idzie
![]()
Jak to się mówi, od poniedziałku?to kiedy zaczynamy?![]()
tutaj jest przestrzeń na wszystko: na porady, pytania, doradztwo, płacz, pocieszanie, gorsze chwile, radości i smutki. Konstruktywna krytykę również. Tylko nie na hejt i obrzucanie się błotem. Bo oDziękuję dziewczynynie ukrywam, że bardzo się cieszę, że Was znalazłam
poza tematem starań, który jest najwazniejszy, poruszacie też inne które chociaż na chwilę pomagają oderwać minimalnie głowę
![]()
Wieśniara z niej@Avy widzisz, Twoja wina, nie obiecałaś dyplomu![]()
machnij 50 przysiadów teraz, jutro będzie łatwiej kontynuować niż znów "zaczynać"Jak to się mówi, od poniedziałku?![]()
tutaj jest przestrzeń na wszystko: na porady, pytania, doradztwo, płacz, pocieszanie, gorsze chwile, radości i smutki. Konstruktywna krytykę również. Tylko nie na hejt i obrzucanie się błotem. Bo oto tu średnio raz dziennie gadamy. Nic co ludzkie nie jest nam obce.