Magdalena09
Fanka BB :)
ja za to jeśli chodzi o chipsy to cała paczka naraz idzieA mi wystarczą dwa chipsy i pół dnia gniecie mnie w brzuchu. Jedyne jakie toleruję to oven baked.![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja za to jeśli chodzi o chipsy to cała paczka naraz idzieA mi wystarczą dwa chipsy i pół dnia gniecie mnie w brzuchu. Jedyne jakie toleruję to oven baked.![]()
Popieram! Życie jest zbyt krótkie żeby żyć z ciągłymi ograniczeniami żywieniowymi.No to się mi już bardziej podoba, a nie wszystko bez soli bez mięsa, a najlepiej jechać na samej wodzie![]()
Dokładnie. Jebać toPopieram! Życie jest zbyt krótkie żeby żyć z ciągłymi ograniczeniami żywieniowymi.![]()
to nic nie znaczy. Mieliśmy tu dziewczynę, która ma 2 dzieci i to już takich niemałych, nie miała problemu z zajściem i donoszeniem tych ciąż z tego co pamiętam, a przy staraniu o trzecie dziecko niestety miała kilka strat. W związku z tym miała nawet operacje, ponieważ podejrzewano, że straty są wynikiem niszy po CC. Po operacji i zalecanym czasie przerwy, gdy wróciła do starań, błyskawicznie zaszła w ciążę i niestety znów strata... W kolejnym cyklu zrobiła pakiet na trombofilię i wyszły jej chyba te same mutacje co nam, nie pamiętam tylko czy w heterozygocie czy homozygocie (chyba homo, ale nie jestem pewna, na kwietniowych kreskach chyba wrzucała wyniki), od razu włączyła acard, po kilku dniach wysikała pozytywny test, włączyła heparynę i... bobas rosnieWidzisz, a przy moich mutacjach udało mi się pierwsze dziecko urodzić bez leków, tylko teraz pojawił się problem![]()
Nikt się nie czepia. Pełen szacun !Halo halo, co to za czepianie się ludzi na diecie?
ooo, jasneDziewczyny, wiem ze koniec miesiąca ale w zeszłym cyklu wrócił mi okres, a dziś i wczoraj z mężem nas poniosło i…
Mogę tu u was przycupnąć?![]()