Moonstone
Moderator
Tez nie palamy do siebie sympatiaKrupnik najgorsze ohydztwo wcale sie nie dziwię, że nie masz na niego ochoty![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tez nie palamy do siebie sympatiaKrupnik najgorsze ohydztwo wcale sie nie dziwię, że nie masz na niego ochoty![]()
natychmiastowa dostawa bobasaDziewczyny, któraś kiedyś pisała o suplementacji wit a i e. Coś rozwiniecie? Co to daje i jakie dawki? Od razu bobas będzie?
krupnik to chyba najbardziej znienawidzona zupa przeze mnieKrupnik najgorsze ohydztwo wcale sie nie dziwię, że nie masz na niego ochoty![]()
z A uważaj. Z tego co pamietam to głównie na zwiększenie śluzu płodnego. E jak połączy się z C to tez prozapalnie zadziała a organizmie.Dziewczyny, któraś kiedyś pisała o suplementacji wit a i e. Coś rozwiniecie? Co to daje i jakie dawki? Od razu bobas będzie?
Ja tak rzucałam cukierJa z racji nadchodzącego poniedziałku pt "nowa ja, zdrowa ja", nagotowałam wczoraj krupniku. A mam ochotę na frytki. I hamburgera. I pizze. I makaron w sosie serowym. I majonez.
a połączenie e+c nie działa właśnie przeciwzapalnie?krupnik to chyba najbardziej znienawidzona zupa przeze mnie![]()
z A uważaj. Z tego co pamietam to głównie na zwiększenie śluzu płodnego. E jak połączy się z C to tez prozapalnie zadziała a organizmie.
Ale tak jak dla nas to tym bardziej partnerowi zapodać te witaminy. Wpływa na zwiększenie produkcji plemników.
och, strasznie mi przykroCześć Dziewczyny, wybaczcie że zniknęłam bez żadnej informacji, ale tydzień temu brat mojego ojca odebrał sobie życie, wywracając tym samym życie pozostałych do góry nogami. Od tygodnia wraz z siostrą, pomagamy jego żonie i naszemu tacie jakoś to przeżyć, uporać się z wszystkimi tematami i organizacją pogrzebu. Dzisiaj było pożegnanie, jutro pogrzeb i może już jutro uda mi się wrócić do domu, żeby od środy wracać do normalnego funkcjonowania.
W czasie gdy mnie nie było dostałam wyniki biopsji - mam przewlekły stan zapalny endometrium. Dzisiaj zrobiłam badania krwi i zobaczymy czy jeszcze jakieś dodatkowe odchylenia wyjdą.
Przyszła też, długowyczekiwana @ - @Bolilol wpisz proszę.
Nawet nie będę próbowała nadrabiać zaległości z minionego tygodnia, a do normalnego odzywania się, wrócę w środę lub czwartek. Mam nadzieję, że u Was wszystko dobrze.
no co za trzony niedobre, powiedzieli chociaż dlaczego?Właśnie mi zmienili termin wizyty u Ludwina na 12 października... eh. Życie kureskie.
nie, smsa przysłali. Ni cześć, ni spierdalaj.no co za trzony niedobre, powiedzieli chociaż dlaczego?